2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

FeGyőr: Nincs az a pénz, amit sajnálna elszórni Orbán Viktor

A szokásos év végi fideszes pénzszórásnak a megélhetési válság és az uniós forrásvesztés sem szabhat határt.

„A szokásos év végi fideszes pénzszórásnak a megélhetési válság és az uniós forrásvesztés sem szabhat határt… Bár még a jövő évi költségvetés módosítását sem fogadta el a parlament, az atlétikai világbajnokság stadionjára azért volt idejük kiszórni közvetlenül karácsony előtt közel 20 milliárd forintot.

Összehasonlításképpen: az apaszabadság 10-ről 20 napra emeléséről szóló javaslatunkat a Fidesz leszavazta, pedig az mindössze 7 milliárd forintjába került volna az adófizetőknek. Ha viszont stadionépítésekről van szó, nincs az a pénz, amit sajnálna elszórni Orbán Viktor közpénzből.

Bár a családok megsegítésében jeleskedne ennyire! Elég, ha a rekord áfabevételekre gondolunk, amit az Európa-bajnok infláció nyomán szedtek be az elmúlt hónapokban a magyaroktól. Ahelyett, hogy ezt az extraprofitot visszaadták volna közalkalmazotti béremelés, pótcsaládipótlék, és rezsitámogatás formájában, értelmetlen pénzszórással zárják az évet (pont úgy, ahogy elkezdték, és ami a jelenlegi problémák alapjául szolgált). Ha minden így marad, 2023-ban is a rossz kormányzás árát fogják fizetni a magyarok.

Mi viszont cselekvő közösséget építünk, dolgozunk tovább, megyünk előre!”- írta Fekete-Győr a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató