2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Zelenszkij egy bunkerből üzent a rakétázás után: ezek nem emberek!

Videóüzenetben szólt az oroszokhoz az ukrán elnök, miután szétrakétázták az (eladott) országát.

Zelenszkij az alábbiakat írta:

December 31... Ma ez az orosz rakétatámadás nem az év eredménye, bármennyire is szeretnék a terroristák, hogy az legyen. Ez magának Oroszországnak a sorsából fakad.

A terrorista államnak nem bocsátanak meg. És azok, akik ilyen csapásokat rendelnek el, és azok, akik végrehajtják, azoknak nem fognak megbocsátani. Hogy finoman fogalmazzak.

Szilveszterkor több hullámban rakétacsapásokat mértek. Rakéták az emberek ellen. Pontosan az emberek ellen.

Ezt nem emberek tették, és a nem emberek veszíteni fognak. Ezt mindannyian tudjuk. A terroristák ezen nem fognak változtatni.

És oroszul.

Az önök vezetője meg akarja mutatni, hogy a hadsereg mögötte áll, hogy ő van elöl. De ő bujkál. A hadsereg, a rakéták, a rezidenciák és paloták falai mögé bújik - mondja Zelenszkij, aki jól láthatóan egy bunkerből üzen...

Így folytatja:

Mögöttetek rejtőzik, és felgyújtja az országotokat és a jövőtöket. Senki sem bocsátja meg neked a terrort. Senki a világon nem fog megbocsátani neked. Ukrajna nem bocsát meg.

Köszönöm mindenkinek, aki megvédi Ukrajnát! Köszönöm mindenkinek, aki most a fronton van! Köszönöm mindenkinek, aki a hazánkért harcol!

Köszönet a légvédelemnek! És kérem, ne hagyják figyelmen kívül a szirénákat. Köszönetet mondok az energiamérnökeinknek - mindazoknak, akik semlegesítik a terrortámadások következményeit.

Még most is újév lesz. Majd jelentkezünk!

Dicsőség Ukrajnának!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató