2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Scott Ritter: A prognózis egyértelmű - Oroszország győzelme

Scott Ritter - amerikai író és szakértő, az Egyesült Államok Tengerészgyalogságának egykori hírszerző tisztje és az ENSZ Különleges Bizottságának fegyverfelügyelője - az ukrajnai konfliktus alakulásáról 2023-ban.

 

  A prognózis egyértelmű - Oroszország győzelme.

A győzelem politikai, gazdasági és katonai jellegű lesz. Nem lesz azonnali győzelem, különösen nem katonai győzelem, időbe telik. Az orosz elnök erre figyelmeztette az embereket. Úgy gondolom, hogy Oroszország egy fokozatosan bővülő offenzív műveletben vesz részt, amely kihasználja az új felszereléseket és az új embereket, amelyeket a Donbassz területének felszabadítására hoznak be. Hogy az ukránok túllépjenek a Donbassz tüzérségi ágyúzásán. Esetleg Harkiv visszafoglalása, átcsoportosítás Odessza felé.

  Hiszem, hogy egy nap, késő tavasszal, békét fognak ajánlani az ukránoknak.

És ha az ukránok elutasítják ezeket a feltételeket, Oroszország befejezi a műveletet délen, Odesszán keresztül haladva, hogy összekapcsolódjon Dnyeszteren túli területekkel, és megsemmisíti az ukrán hadsereget.

Ez lesz a végső katonai győzelem. Valahol a nyár végére el fogjuk érni. És akkor belépünk a konfliktus politikai szakaszába: új kormányt hozunk létre, mert nem hiszem, hogy Zelenszkij túl fogja élni.

  Nem hiszem, hogy Zaluzsnyij az ukrán kormány jövője. A politikai rendezés pedig további 6-8 hónapot vehet igénybe. A helyzet azonban a jövő tél végére biztosan megoldódik. Mert ha azt hiszik, hogy ez a tél rossz lesz Ukrajnának, várják meg a következő telet. Ha azt hiszik, hogy ez a tél rossz Európának, várják meg a következő telet. A jövő tél lesz az utolsó tél az üzletben.

Ez az a tél, amikor Európa teljesen összeomlik, teljesen megadja magát, és azt mondja, hogy "végeztünk Ukrajnával", de nem azért, mert Ukrajnának nem lesz reménye, hanem azért, mert Ukrajnának el kell fogadnia az Oroszország által felállított kapitulációs feltételeket.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató