2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Verekedésbe keveredett Szalai Ádám Budapesten

December 29-én összetűzésbe került Szalai Ádám válogatott labdarúgó egy társaság tagjaival egy pesti szórakozóhely előtt - írja a Blikk. A lap megkeresésére a rendőrség megerősítette, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Blikk az egyik érintett férfit és Szalait Ádámot is elérte, a történteket mindketten megerősítettek, bár máshogy idézték fel azokat.

A 21 éves férfi szerint a szórakozóhely előtt Szalai testvérét kérték meg, hogy készítsen róluk egy fényképet, aki ezt visszautasította, ezért hangos szóváltás alakult ki közöttük. Ekkor lépett oda Szalai Ádám és „elkezdett velem ordibálni. […] És már rúgott is a talpával, ami a mellkasomon ért. A földre kerültem, és még akkor is belém rúgott” – idézte fel a férfi az eseményeket, aki a Blikk információi szerint az orvosi vizsgálat alapján a mellkasán és a lábán szenvedett zúzódásokat.

Szalai a Blikk Sportalnak elismerte, hogy verekedésbe keveredett, de azt határozottan tagadta, hogy a földön fekvő férfibe belerúgott volna. Ő úgy idézte fel a történteket, hogy látta, ahogy négy „nagyon részeg” fiatal veszi körbe az öccsét, ezért sietett oda. Mint mondta, úgy értékelte, meg akarják verni a testvérét, ezért

„egy rúgással eltávolítottam a testvéremtől az üvöltöző embert”.

Az eset után a megrúgott férfi feljelentést tett a XI. kerületi kapitányságon. Az ügyet a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vette magához, a Blikk megkeresésére közölték: A feljelentés alapján ismeretlen tettes ellen rendeltek el nyomozást garázdaság gyanúja miatt. Gyanúsítotti kihallgatás a válaszadásukig nem történt.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató