2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Macgregor: Oroszország ma pénzügyileg és gazdaságilag erősebb, mint a háború kezdetekor volt

Douglas Macgregor volt Trump-tanácsadó, az amerikai hadsereg nyugalmazott ezredese nyilatkozott az ukrajnai háborúról.



Azt hiszem, kezd véget érni.

És őszintén szólva a legtöbb amerikai azt sem tudja, hol van Ukrajna, és nem is érdekli őket.

Az amerikaiakat sokkal jobban aggasztja, hogy mi történik otthon. Ami azonban aggasztó, az az, hogy ez a nyugati elit, ez az uralkodó osztály, amellyel szemben állunk, egykor olyan kétségbeesetten akart minket konfliktusba sodorni egy olyan nagyhatalommal, mint Oroszország. Tudja, hallottuk már korábban is ezeket az ostoba állításokat, amikor elmagyarázzák, hogy az orosz stratégiai érdekek hogyan ütköznek a miénkkel, és a legtöbb esetben senki sem tud ésszerű magyarázattal előállni.

Ez egy jól finanszírozott kisebbség Londonban, New Yorkban és Washingtonban, akik nagyon érdekeltek Oroszország elpusztításában.

De ennek az ellenkezője igaz.

Oroszország ma pénzügyileg és gazdaságilag erősebb, mint a háború kezdetekor volt.

Oroszország pedig sokkal nagyobb, ütőképesebb és halálosabb katonai erővel fog kikerülni ebből az eseményből, mint amivel kezdetben rendelkezett. A dolgok tehát rosszul alakultak és rosszul is fognak alakulni. Mert nem próbálhatjuk tovább az amerikai vagy az USA által vezetett angol-amerikai hegemóniát ráerőltetni a világ többi részére. A világ többi része ezt nem akarja. Őszintén szólva, nem akarjuk, és ez annyira csődbe fog vinni minket, hogy az egész összeomlik, minden megsemmisül. Egy háború Oroszország és Ukrajna között pedig csak felgyorsítja ezt a folyamatot - mondta Macgregor.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató