2023. február 05. - Ágota, Ingrid
EUR : 384.95
USD : 352.2
Időjárás ikon-1°

Öngyilkosságot kísérelhetett meg Eva Rezešová karácsony előtt, tűzoltók törték rá az ajtót

A mentősök és tűzoltók törték rá az ajtót Eva Rezešová Varholíkovára kassai otthonában, miután az édesanyja értesítette az ügyeletet – közölte a Plus 7 DNÍ hetilap alapján a parameter.sk.

Eszerint december 14-én mentőegységek szálltak ki a kassai lakáshoz, ahol Rezešová tartózkodott.

A lap forrása szerint a nő ittas állapotban hívta fel édesanyját azzal, hogy ártani akar magának, majd letette a telefont, édesanyja pedig már nem tudta visszahívni. Ekkor értesítette a mentőket, és mivel Rezešová nem reagált, a tűzoltók törték be a lakás ajtóját, akik eszméletlen állapotban találták a nőt.


 
A kassai rendőrség a lapnak megerősítette, hogy a mentőegységek 2022. december 14-én kiszálltak egy kassai lakáshoz, mert a bejelentő nem tudott kapcsolatba lépni az ott tartózkodó személlyel. A lap a forrására hivatkozva azt írja, Rezešovát kórházba szállították, ahol elismerte, hogy

gyógyszereket vett be és alkoholt ivott rá.

Végül december 19-én engedték haza. A nő családja nem kívánt nyilatkozni a lapnak.

A most 45 éves szlovák milliomosnő tíz évvel ezelőtt az M3-as autópályán a BMW-jével ittasan, 165 kilométer per órával hátulról belerohant egy másik autóba, amelyben emiatt négyen meghaltak. Az ügy akkoriban nagy port kavart, a nő tárgyalásait a hazai és a szlovák média is végigtudósította. Rezešovát a bíróság kilenc évre ítélte, végül a jó magaviselete miatt már hat év után, 2018-ban szabadult Budapesten.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató