2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Buzerátor Pressman: Putyin egy maradvány a múltból

Mindannyiunknak el kell döntenünk, milyen utat választunk ebben a viharos időszakban. Kik a barátaink?

„Megtiszteltetés számomra, hogy minden nap az Egyesült Államok nagykövetségének abban az irodájában dolgozhatok, ahol korábban a kiváló Mindszenty bíboros kapott oltalmat 15 éven át, menedéket keresve a kommunista Magyarország önkényuralma elől. Az Egyesült Államok nagyra becsüli, hogy tehetett a koronáért.  Nagyra becsüli, hogy tehetett a bíborosért. És nagyra becsüli, hogy ma tehet Magyarországért. Ez az, amit a barátok tesznek.

Ezzel szemben Vlagyimir Putyin egy maradvány abból a múltból, amelyet a világ nagy része megpróbált meghaladni. Egy kisszerű ember, aki csak félelmen és megfélemlítésen keresztül képes vezetni. Azt gondolta, hogy az ukrán emberek meghajolnak még egyszer egy szovjet típusú uralkodó előtt, de tévedett. Az ukránok, csakúgy, mint évtizedekkel ezelőtt a magyarok, már döntöttek.  Már felvázolták az útjukat és ebben nem szerepelt a visszatérés egy elromlott, csalárd rendszerhez, amely már oly sok időn át tönkretette őket.

Mindannyiunknak el kell döntenünk, milyen utat választunk ebben a viharos időszakban. Kik a barátaink? Kihez fordulunk a nehézségek idején, amikor azokkal állunk szemben, akik ártani akarnak nekünk?”- mondta a karácsonykor is buzuló Pressman.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató