2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újra férfiként él a korábban transz influenszer

Oli London brit influenszer globális követőtáborral rendelkezik a közösségi médiában, a YouTuber tavaly ősszel sokkolta rajongóit azzal, hogy felhagy a transzneműséggel és újra férfiként éli életét.- írja a vasarnap.hu.

A férfi korábban mindent megtett azért, hogy koreai nőként nézzen ki – nyolc év alatt harminckét eljáráson ment keresztül. Elmondása szerint a beavatkozások között csontszerkezet módosítás, hajhosszabbítás és több arcfeminizációs műtétje is volt.

Az influenszer bevallása szerint hiába kereste a boldogságot, rájött, hogy nőnek lenni nem neki való. Elmondása alapján azóta arra próbálja figyelmeztetni a szülőket, hogy ne engedjenek a fiatalokat támadó nemátalakító nyomásnak és várják meg míg felnőttként hozhatják meg ezt a döntést – mielőtt visszafordíthatatlan károkat okoznának a gyermekekben.

“Úgy érzem a gyerekek anélkül változtatják meg a nemüket, hogy realizálnák mit is tesznek valójában, aztán felnőtt korukban pedig megbánják” – mondta Oli London.

 

Az influenszer arra a veszélyre is felhívja a figyelmet, hogy sok iskolában rengeteg olyan hatást gyakorolnak a kiskorúakra, amelyek a nemátalakítás felé tereli őket, így a szülőknek kell felállni ezzel szemben.

Oli London bevallása szerint most boldogabb mint valaha és saját testében próbál békében élni.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató