2023. február 08. - Aranka
EUR : 392.7
USD : 366.63
Időjárás ikon-1°

Ujhülye: Magyarország az utolsó óráit nyögi a NER súlya alatt

Ujhelyi István szerint félő, hogy egy újabb előválasztás csak az ellenzéki pártok közötti szkanderozás lenne.

A független európai parlamenti képviselő a Spirit FM Aktuál című műsorában úgy vélekedett: az önkormányzati és az EP-választásokon is az dönti el az ellenzék sorsát, hogy az egymással való vetélkedés helyett az országos hálózat kialakításában tudnak-e együttműködni. Emellett azt is kijelentette: mozgalma nem kíván párttá alakulni.

A képviselő szerint "a NER boszorkánykonyhája" azért találta ki, hogy vonják össze az önkormányzati és az európai parlamenti választásokat, hogy nehéz helyzetbe hozza az ellenzéki pártokat. 

Ujhelyi István kijelentette: mozgalma nem akar párttá alakulni, mert ha a pártok nem tudnak tömbösödni, az a Fidesz érdeke.

Mint fogalmazott, ki kell, hogy alakuljon néhány nagy ellenzéki tömb, régen azt szerette volna, hogy az MSZP legyen ennek az egyik mágnese, de a párt vezetői akkor "kinyírták ezt az ötletet". Egy biztos: az önkormányzati és az EP-választásokon is az dönti el az ellenzék sorsát, hogy az egymással való vetélkedés helyett az országos hálózat kialakításában tudnak-e együttműködni.

"Magyarország az utolsó óráit nyögi a NER súlya alatt"  - picsogta a politikus.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató