2023. február 04. - Csenge, Ráhel
EUR : 384.95
USD : 352.2
Időjárás ikon

Exkluzív kórházi képek a rendőrgyilkosról és a fegyverről

Exkluzív képeket küldtek a kuruc.info oldalának, amin a rendőrgyilkos látható a kórházi ágyban.

Továbbá nyilvánosságra került az a kés is, amivel szíven szúrta a rendőrt. 

 

 

Képek: kuruc.info

A Blikk pedig további részleteket közölt:

Ami eddig már kiderült: csütörtökön éjszaka riadóztatták a rendőröket egy XI. kerületi, Lecke utcai bérházhoz, a lakótársuktól rettegő bejelentők szerint a földszinten albérletben élő Sz. Szilárd valóságos ámokfutást rendezett a lépcsőházban. Előbb mind a négy emeleten végigdörömbölte a szomszédok ajtaját, majd betört a fölötte lakó 80 év körüli, amputált lábú Marika nénihez.

A beszámolók szerint mindenütt "démonokat látó" férfit végül három járőr próbálta kordában tartani. Aztán a mindössze 29 esztendős Baumann Pétert kétszer szíven szúrta Sz. Szilárd, és a rendőr a helyszínen életét veszítette. Társai szintén megsérültek, később ők fogták el a menekülő gyilkost.

De mi történt pontosan a lépcsőházban az elkövető és az őt igazoltató rendőrök között? A Blikk most megtudta, milyen körülmények között történt a tragédia.

Miután a három rendőr a helyszínre érkezett, igazoltatni kezdték a magából teljesen kikelt Sz. Szilárdot. A rutinművelet során egy kést találtak a férfinél, amely egy tokba volt helyezve. A fegyvert maga Baumann Péter tette zsebre, néhány pillanattal később azonban olyan történt, amire senki nem számított.

A lépcsőház világítása váratlanul lekapcsolódott, Sz. Szilárd pedig azonnal nekirontott Baumannak. Megszerezte a kést és habozás nélkül, kétszer egymás után szíven szúrta a rendőrt, majd a koromsötétben hadonászva a többieket is megvágta.

A sérült rendőrök üldözőbe vették az utcára kirohanó férfit, többszöri figyelmeztetés után lábon lőtték, majd elfogták.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató