2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Bővül és meglepően tollasodik Hadházy cége

Hadházy Ákos cége, a Hadházy-Vet Kft. nem teljesen ismeretlen, legutóbb egy gyanús ügylettel került bele a hírekbe, a 2019-ben 40 milliós árbevételt realizált cég.



Az országgyűlési képviselőnek komoly cégismeretei lehetnek, a Gyurcsány-Bajnai kormányok alatt a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft.-nek, a Vízmű Kft.-nek és az Ipari Park Kft.-nek, illetve a végelszámolás alatt lévő Szekszárdi Turisztikai Non-Profit Kft. "v. a."-nak is felügyelőbizottsági tagja volt - írja a Tűzfalcsoport.

A Hadházy-Vet Kft. szemben előbbiekkel Hadházy képviselő résztulajdonában van, illetve ő a társaság ügyvezetője is egyben.  A cég életében eddig egy érdemi negatív esemény történt, Ferenczyné dr. Aszódi Csilla közjegyző indított egy időközben lezárult végrehajtási eljárást.

A Kft. tevékenységei meglehetősen szerteágazóak, a főtevékenység állat-egészségügyi ellátás mellett alkotóművészet és médiareklám is a portfolióban található.

Ami a cég bevételeit illeti, Hadházy Ákos nem lehet elégedetlen, hiszen az 2017 óta folyamatosan emelkedik, sőt 2021-ben kiugró eredményt produkált a 2020-as 43 millióról, 2021-ben 70 millió forintra. Ezzel párhuzamosan az adózott eredmény is növekedett. A létszám egyúttal 3 főről 4 főre emelkedett, sőt 2023-rá már 7 főt számlál.

Vajon meglepő-e, hogy egy szekszárdi 3 fős állatorvosi Kft. bevétele 70 millió forint? Az általunk megkérdezett állatorvos szerint ez kiugróan jó eredménynek számít, hiszen egy 23 fős létszámmal működő budapesti állatorvosi cég például ugyanebben az évben "csak" 258 milliós bevételt realizált.

(Tűzfalcsoport)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató