2024. április 28. - Valéria
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Ukrán popsztár: Zelenszkij drogfüggő! Úgy néz ki, mintha négy-öt napja lógna megállás nélkül

Jurij Bardas kitálalt. Az énekes elutazott az orosz erők által elfoglalt Luhanszk megyébe is és egy hosszú interjúban közölte:

Zelenszkij mimikájáról jól leolvasható, hogy kábítószert fogyaszt.


A Quest Pistols énekese nem állt meg az elemzésben, közölte, hogy nyilván csak a szakképzett gyógyszerészeknek köszönhető, hogy az ukrán elnök még életben van a narkó ellenére. „Az arcáról leolvasható minden nehézség” – ami akár sorok közötti szolidaritásnak is felfogható lenne, de Bardas gyorsan elhessegeti a gyanút:

„Azt mondják, ez a háború nyoma. A nagy francokat. Még hogy aggódik a népéért? Ugyan már! Egy színész csak a saját seggéért aggódik. Márpedig Zelenszkij vérbeli színész” – állapította meg Bardas.

A 40 éves – egy ideig az Egyesült Államokban is élt – énekes-táncos-producer -, Ukrajnában született és pályafutása nagy része is ott zajlott. Februárban kiállt az orosz invázió mellett, megadásra szólítva fel országát. Felesége, Jelizaveta Kocjuba a nyáron el is hagyta őt. A modell közölte, hogy a házasságuknak az vetett véget, hogy férje vállalhatatlan "Moszkva-barát" kijelentéseket tett.

Bardas az év folyamán Grúzián, majd a Grúziától Oroszország által elszakított Abházián keresztül Oroszországba ment, jelenleg Moszkvában él.

Jurij Bardas ukrán producer, a Quest Pistols és a Grib együttesek alapítója - Zelenszkij drogfogyasztásáról:

"Vannak bizonyítékok, vannak emberek, akik jelen voltak a találkozókon és a bulikon 95 körül.  Bizonyítékra nincs is szükség. Én egy olyan ember vagyok, aki sok mindenen ment keresztül mentem és sokat láttam. Az a személy, aki soha nem került kapcsolatba a drogokkal, soha semmit sem fog megérteni ebből. Aki már kapcsolatba került drogokkal, látja az illetőt, látja az arckifejezését, és máris megérti, hogy valami nincs rendben. Nekem úgy tűnik, hogy azért támogatják, hogy ne haljon meg. És nagyon komoly orvosok támogatják őt. Úgy néz ki, mintha négy-öt napja lógna megállás nélkül. És minden nap így néz ki. Lehet, hogy elektrosokkolják odabent. Nem tudom, mit csinálnak. Az arcán ott van ez a "teher". Mindenki azt mondja, hogy a háború miatt. Baszd meg, hogy "ez a háborúból van"?! Aggódik az embereiért? Kérem! Egy művész mindig csak a saját seggével törődik. Zelenszkij pedig tiszta művész. Ha törődne a népével, nem halt volna meg 400 ezer ember..."

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató