2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kirobbant az ellenzéki háború: Gyurcsány egy kannibál a Párbeszéd szerint

Közleményben reagált a párt politikusuk távozására.

Korábban beszámoltunk róla, hogy Kocsis-Cake Olivio a Facebook-oldalán jelentette be, hogy a DK-ban folytatja a politizálást.

 

A Párbeszéd azt írja, sajnálja Kocsis-Cake Olivio távozását, és "jelentős ellenérzéssel tekint minden olyan folyamatra, amely nem Magyarország jövőjének alakítására, hanem egymásra utalt közösségek kannibalizálására irányul". 

 

"Az Orbán-rezsimben tévedés azt a játékot játszani, amely kizárólag arról szól, hogy megmutassa: ki a legnagyobb kicsi. Ez történelmi hiba, sőt: bűn. Ebben a rendszerben a prioritás nem lehet más, mint az, hogy az ellenzéki politizálás szereplői – bármilyen formában is összefogva, de legalábbis egymást partnernek tekintve – új, érdemi ajánlatot kínáljanak a választópolgároknak az elnyomó, korrupt hatalommal szemben" - írták. 

A Párbeszéd a közlemény szerint egy igazságos, szolidáris, zöld Magyarország építésében hisz, ezért dolgozik a 2024-es önkormányzati és EP-választásig tartó periódusban is. 

"A zöld politika képviselőiként hisszük, hogy a jövő csak ilyen lehet, ahogyan biztosak vagyunk abban is: ez most nem a pozícióosztogatás időszaka, hanem a feladatoké és a munkáé" - fogalmaztak.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató