2024. június 21. - Alajos, Leila
EUR : 395.57
USD : 368.31
Időjárás ikon32°22°

Bayer Zsolt: Zacher Gábor példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből

A napokban Zacher Gábor erős kritikát fogalmazott meg Orbán Viktor miniszterelnökről, akinek szerinte le kéne fogynia és példát kéne ezzel mutatnia. Bayer Zsolt reagált a történtekre, szerinte a toxikológus egy „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből. 

Zacher Gábor toxikológus szerint a magyar miniszterelnöknek és a hazai influenszereknek példát kellene mutatniuk a társadalomnak azzal, hogy egészséges életmódot folytatnak. Mint mondta: a politikusok és a sztárvilág celebjei rengeteg emberre gyakorolnak hatást, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit mutatnak magukról.

A toxikológus szerint annak lenne igazán népegészségügyi haszna, ha "az elhízott közéleti szereplők kiállnának a magyar emberek elé, és arra biztatnák a túlsúlyosokat, hogy egy év alatt fogyjanak le 25 kilót."

 Bayer Zsolt hétfőn reagált Zacher Gábor kijelentéseire, blogján kemény szavakkal illette a toxikológust.

Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát. Például el ne felejtsük, de soha: «ugyanezek» nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett «bodyshamingelni». Ez magyarul azt jelenti, hogy kigúnyolni a külseje miatt

– fogalmazott Bayer Zsolt, aki szerint „ha például az Egyesült Államokban egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép”. 

Úgy gondolja, az már csak hab a tortán, hogy egy orvos gúnyolja ki a magyar miniszterelnököt – ráadásul az RTL-en, „az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában”. Szerinte egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója inkább példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik, vagy legalább titokban tenné azt.

Zacher is csak egy a Született gyilkosok «médiag...i» közül. Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt s**gfej...

– zárta sorait a műsorvezető.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató