2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

78 éves férfi erőszakolt meg rendszeresen egy ötéves kislányt Miskolcon

Vádat emeltek egy nyugdíjas korú férfi ellen, aki heteken keresztül szexuálisan bántalmazott egy ötéves kislányt 2021 szeptemberében - írja az MTI. A férfi rendszeresen vigyázott a kislányra, ilyenkor fagyizni vitte, majd az autójában szexuálisan bántalmazta.


A vádlott egy miskolci társasházban ismerte meg kiskorú áldozatát, aki a szomszéd lakásban lakott egyedülálló anyjával. A nő többször is elengedte gyerekét az idős szomszéddal a helyi fagyizóba, de az ezt követő szexuális zaklatásokról a kislány sokáig nem szólt az anyjának, mert a férfi megtiltotta neki.

A helyi főügyészség közleménye szerint, a kislány végül szeptember végén számolt be a történtekről, miután a 78 éves erőszaktevő levetkőztette egy játszótéren, és olyan szexuális cselekményre kényszerítette, ami komoly fájdalmat okozott neki. Az ügyészség a büntetlen előéletű, bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott. Emellett azt is kérvényezték, hogy a bíróság mondja ki, hogy a férfi nem bocsátható feltételes szabadságra.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató