2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Belháború: nem csak dollárokat loptak el, barátaik feleségét is megbaszták a kampányban

Egészen új pályára lépett a dollárbaloldal ügye.

A most közzétett fényképeket és videót tegnap késő délután szerkesztőségünk is megkapta. Tudjuk, ki az a Páva Zoltán, az Ezalényeg portál tulajdonosa. A legocsmányabb és legnagyobb gyűlöletet szító oldal, ahol például minket egyszerűen Orbán Viktor csicskáinak neveznek.

Olyan dolgokba ne menjünk bele, hogy a Vadhajtások.hu weboldalát pontosan tízszer annyian olvassák, mint a milliárdokból üzemelő Ezalényeg nevű valamit. Sokkal inkább arra szeretnénk rávilágítani, hogy erről az emberről, aki az Amerikából érkező milliárdokat kezelte, nem mi hoztuk nyilvánosságra a képeket, hanem egy olyan belső harc árán kerültek ki, ami miatt az ellenzék létrehozott egy blogot. 

Ennél világosabb bizonyíték nem is kell arra, hogy mocskos levadászások kezdődtek a baloldalon belül, amit nekünk most hátradőlve végig kell néznünk. Erre szokták azt mondani, hogy minden pofon jó helyre megy.

Most nem maradt más hátra, mint hogy az ellenzék berkeiből elindított blogról szemlézzük a sarokpontokat és a cikkünk alján beillesztjük a linket, ahova ezek a mai nap folyamán kikerültek.

Páva Zoltán az élet császáraként él, miközben az ellenzék folyamatos gondokkal küszködik!- kezdődik a blogbejegyzés ezzel a címmel.

Íme az írás részletei:

Ne legyen senkinek se kérdése, ezt a csapatot Bajnai irányítja (aki szintén megszűnhetne már), de ma mégsem vele fogunk foglalkozni, hanem egyik hűséges emberével, Páva Zoltánnal, az Oraculum 2020 tulajdonosával, az Ezalenyeg.hu kiadójával. Ez a portál legjobb tudomásunk szerint túl sok hasznot nem hoz, a kormánypártoktól megszokott igénytelenséggel hányja tele az étert egy csomó nyilvánvaló baromsággal.

Páva évek óta furcsa módon finanszírozza tevékenységét, most azonban választ kaptuk néhány kérdésünkre. A Datadat és farvizén a Páva féle csoport lényegében az egész külföldről érkező támogatást (amivel nekem pl semmi gondom nincs) becsatornázta magához.- írják a blogon az ellenzéki szereplők.

Jöjjön tehát egy szép történet, ami jól mutatja Páva valódi személyiségét. Kezünkbe került egy tavaly készült dokumentum sorozat és annak háttere. Ezen pedig kristály tisztán igazolásra kerül, hogy Páva az egyik településbéli szomszédjának feleségével járt össze lényegében napi szinten, hónapokon keresztül. Külön pikantériája a dolognak, hogy a hölggyel és annak férjével, aki mellesleg Páva jóbarátja is rendszeresen szerveztek közös programot és tették közzé akár a Facebookon is.

Páva tehát a magánéletében épp ugyanazt csinálja, mint a munkájában: amíg mindenki dolgozik, ő addig vígan éli pofátlan életét és él vissza mindenki bizalmával és veri át legközelebbi barátait is!

Az ilyen emberek viszont rengeteget ártanak közös céljainknak, így nagyon remélem, hogy végre a demokratikus közösség kitaszítja az ilyen férgeket! - tálalja az ellenzék által létrehozott blog.

 

 

 

 

Ahogy írtuk, linkeljük a blogot, itt elolvasható az egész cirkusz, és hamarosan több részlet is kikerülhet a dollárbaloldal belharcaiból. Mi csupán annyit tudunk mondani, hogy: Hajrá!

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató