2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Dobrev őrjöng: a magyar emberek szabadságát elvették, a köztársaság szellemét pedig meggyalázták

A DK politikusa, azaz Apró Antal unokája arra emlékezik meg a videójában, hogy 77 évvel ezelőtt Magyarország megszabadult az önkényuralomtól, és kikiáltották a második Magyar Köztársaságot. ,,Ez a nagyszerű esemény azonban csak rövid életű szabadságot hozott a magyar embereknek, mert a kommunista diktatúra pár év alatt kiüresítette, névlegessé tette a köztársaság intézményeit" – vélekedett Dobrev Klára.

Gyurcsány felesége szerint a magyar emberek szabadságát elvették, a köztársaság szellemét pedig meggyalázták. Azok az emberek tették ezt, akiknek egyetlen dolog számít, a korlátlan és ellenőrizhetetlen hatalom. ,,És azt hazudták, hogy ők az egyetlen választásunk" – mondta Dobrev. 

Nem véletlenül ismerősek ezek a szavak a mai fülnek, Az elmúlt 12 évben ugyanis megismétlődni látszik a történelem. Ismét egyetlen párt és annak egyetlen vezére akarja rákényszeríteni az akaratát a magyar emberekre. Ismét megszállták a köztársaság független intézményeit, ismét korlátlan és leválthatatlan hatalmat építettek – mondta Dobrev, hozzátéve, hogy a ma a köztársaság emléknapja nem csak az emlékezésről szól, hanem arról is, hogy a köztársaság újra életjelet ad magáról. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató