2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Brit média: A többször meghalt Putyin most már tényleg rosszul van

Akcióban a brit bulvármédia.

Hosszú hónapok óta azt pletykálják, hogy Vlagyimir Putyin súlyos betegséggel küzd, azonban ezt sem az elnök, sem pedig a hozzá közel állók nem erősítették meg eddig. Viszont most egy Kreml-közeli forrásra hivatkozva a brit bulvárlapok azt állítják, hogy az orosz elnököt ismét orvosok látogatták meg, miután gyengeségre és fáradtságra panaszkodott.

Sir Richard Deavlove, az MI6 brit hírszerző ügynökség korábbi vezetője nemrég arról beszélt, hogy szerinte Putyin valóban valamilyen betegségben szenved, mivel a elmúlt hónapokban több kilót fogyott.

Korábban felröppentek olyan pletykák is, hogy az orosz elnök hasnyálmirigyrákban, Parkinson-kórban vagy esetleg mindkettőben szenved.

Az SVR a hétvégén arról írt, hogy Putyin nem érezte jól magát a sztálingrádi ostrom évfordulója alkalmából tartott nyilvános eseményeken, ezért hívtak hozzá orvost. Bár ez természetesen nem jelenti azt, hogy valóban súlyos betegségben szenvedne - írja az Index.

Ugyanakkor, mindez táptalajt jelent azoknak a pletykáknak, hogy valami nincs rendben az egészségével. Azt viszont még a britek is elismerik, hogy ezek csak találgatások. A Kreml azonban továbbra is tagad, szerintük hazugság, hogy Vlagyimir Putyin beteg lenne. A szóvivője többször is azt állította, hogy rendben van az orosz elnök egészségügyi állapota.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató