2023. március 25. - Irén, Írisz
EUR : 388.21
USD : 361.93
Időjárás ikon15°10°

Deutsch Tamás: A világ legkorruptabb civilszervezete a Transparency International

„A világ egyik legkorruptabb szervezetének” nevezte Deutsch Tamás a Transparency Internationalt a Hír TV Európai Híradó című műsorában. A  képviselőt arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy a Transparency International jelentése szerint Magyarország az EU legkorruptabb országa.

„Az a helyzet, hogy a Transparencyt tokkal-vonóval a Soros György által alapított, Soros György által finanszírozott Nyílt Társadalom Alapítvány finanszírozza, és mindenben a Transparency International az őt finanszírozó Nyílt Társadalom Alapítvány politikai megrendeléseit teljesíti”

– mondta a politikus, majd hozzátette:

„A rabló az, aki pandúr után kiált.”

Deutsch szerint a Transparency International teljesen nyílt politikai korrupcióban, korrupt módon működik. Szerinte ezt bizonyítja az, hogy az Európai Parlament nemrég kirobbant korrupciós botrányáról nem szólnak egy szót sem, közben „a Soros-hálózat ismert magyargyűlölete és magyarellenessége okán, a megrendelőjük magyarellenes politikai kéréseit teljesítve azt hazudják, hogy az Európai Unió korrupció szempontjából legkomolyabb problémákat mutató országa Magyarország.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató