2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

ATV: Putyin leesett a lépcsőn miután meghalt és be is szart

Oroszország költségvetési hiánya januárban elérte az 1760 milliárd rubelt (25 milliárd dollárt), ami annak az egyértelmű jele, hogy a nyugati szankciók illetve a folyamatosan növekvő katonai kihívások egyre nagyobb anyagi terhet rónak Oroszországra – írja az ATV.

Amióta Oroszország megtámadta Ukrajnát brutális erőre kapcsolt az információs háború is. Az oroszok a háború kezdetén azt híresztelték Zelenszkij ukrán elnökről, hogy elmenekült volna Ukrajnából, de ebből egy szó sem volt igaz.

A másik oldalon a The Sun arról írt, hogy Putyin Parkinson-kóros és hasnyálmirigyrákban szenved, a Frankfurter Rundschau elemzője szerint forradalom készül ellene. John Sweeney brit újságíró úgy értesült: Putyin nemcsak megbukott és súlyos beteg, valamint megmérgezte saját magát, de úgy is néz ki, mint egy hörcsög, Kirilo Budanov ukrán titkosszolgálati vezető pedig úgy értesült, hogy nem valószínű, hogy Putyin megéri a háború végét.

Ennél már csak az volt jobb, amikor a Daily Mail orosz ellenzéki forrásokra hivatkozva arról írt, hogy Putyin azért hagyja ki a G20-országok indonéziai csúcstalálkozóját, mert attól fél, ott egy kollégája fel találja pofozni - olvasható az ATV hasábjain.

Később olyan hírek terjedtek el természetesen a brit bulvármédiában, hogy Putyin leesett a lépcsőn és összesz*rta magát, majd a The Sun arról írt, hogy Putyin arca duzzadt, tehát nyilván halálos beteg. 

(ATV)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató