2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A Mi Hazánk követeli, hogy minősítsék terrorszervezetté az Antifát!

Követeljük, hogy minősítsék terrorszervezetté az Antifát!

A következő címmel fordulok a Parlamentben írásbeli kérdéssel Pintér Sándor belügyminiszterhez: Mikor minősítik terrorszervezetté az Antifa mozgalmat? Egyúttal feljelentést teszünk terrorcselekmény miatt az Antifa mozgalom ellen, amely szervezetten erőszakos bűncselekményeket követ el, annak érdekében, hogy a lakosságot megfélemlítsék. Ez pedig a Büntető Törvénykönyv szerint is terrorizmusnak minősül. Az Antifa egy jól szervezett illegális mozgalom, amely többek között az Európai Unióban is hivatalosan terrorszervezetnek minősített, sok ezer civilt meggyilkoló marxista PKK-tól (Kurdisztáni Munkáspárt) kap anyagi támogatást és harci kiképzést, és a két vörös terrorszervezet egymás szövetségesének számít.

Az Antifa Európa-szerte és az Amerikai Egyesült Államokban is számos erőszakos támadást hajtott végre hazafias nézeteket valló emberek ellen. Az elmúlt időszakban Magyarországon is egyre több támadás köthető hozzájuk, három évvel ezelőtt például a rendőrség szeme láttára támadtak három hagyományőrző túrázóra Budapesten, de idén is törvénytelenségre buzdító üzeneteket tettek közzé.

A feljelentésben kérjük, hogy a hatóság rendelje el a nyomozást, egyben felszólítjuk a kormányt, hogy a nyomozást elrendelő határozat alapján javasolja az Európai Tanácsnak az Antifa szervezet felvételét a terrorszervezetek uniós jegyzékére. A felvétel alapján a tagállamok kötelesek intézkedni a szervezet és tagjai pénzeszközeinek, vagyonának befagyasztásáról és velük szemben közös rendőri erővel lépnek fel. Az Antifa nem magyar állampolgárságú, jellemzően nyugat-európai tagjait pedig tiltsák ki Magyarország területéről.

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató