2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Német antifasiszták félholtra vertek egy embert Budapesten - Videó (18+)

Az összes médium hallgat. Egyedül a Metropol írt az esetről, de mi most videót is bemutatunk, ugyanis nem meri a rendőrség sem leírni:

Német antifasiszták vertek félholtra ma Budapesten egy embert, akit csak úgy kiválasztottak az utcán.

A Metropol így írja le:

Sokkoló támadás Gazdagréten: símaszkos banda vert össze a nyílt utcán egy férfit

A viperával felszerelkezett banda az áldozatot brutálisan megverte, aki súlyosan megsérült. A Metropol munkatársai a helyszínen próbálnak többet kideríteni a félelmetes esetről.

A szemtanúk a lapnak elmesélték: 

 "a férfi valószínűleg munkába érkezett, akkor támadták meg, miután leszállt a buszról, feltételezések szerint a támadói is vele utaztak. A támadók símaszkot húztak, egyiküknél vipera is volt."
 
A helyszínen lévő vértócsákból is látni, hogy áldozatukat alaposan helybenhagyták. Egy fiatal lány rohant ki a szomszédos üzletből, hogy segítsen rajta, de nem tudta elállítani a vérzést. A férfit a mentők kórházba szállították, sérülései súlyosak lehetnek. 

 

Mint a Metropol megtudta, a rendőrség a helyszínt lezárta. A szomszédos üzlet dolgozója szerint a dohánybolt két másik alkalmazottját bevitték a kapitányságra, hogy tanúként kihallgassák. Egyelőre elképzelni sem tudják, miért támadt rá a banda a férfire. 

A portál megkérdezte a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, mi történt: 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. február 10-én 12 óra 28 perckor bejelentés érkezett arról, hogy a XI. kerületi Gazdagréti téren egy férfit megvertek. A férfit kórházba vitték. A XI. Kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen. Az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van. - válaszolta a rendőrség.

 

Akkor mi most közzétesszük a német antifasisztákat, reméljük nem sérülnek a személyiségi jogaik. Ruháikon fellelhető az antifasiszta jelkép, szerkesztőségünk megtudta, hogy németül beszéltek, magyar szervezetek kerestek meg bennünket, egyeztettünk és eleget teszünk a kérésnek. Bemutatjuk. Budapesten ma random kiválasztanak valakit a német antifasiszták és félholtra verik: 

 

Másik videó:

 

A videókat a Nacionalista Zónától kaptuk.

 

A három támadó fantomképe:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató