2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Hazaáruló Gyöngyösi: Erős, határozott kézfogása volt Zelenszkijnek, érezhetően edzésben van

Ahogy egy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk a GYALÁZATRÓL, lyukas magyar zászlót kapott a Jobbik hazaáruló elnökétől Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Parlamentben.

Ismert: Gyönyösi Márton 2014-ben még választási megfigyelőként vett részt, az Európai Unió által el nem ismert Donyecki és a Luhanszki Népköztársaságokban,

amiért a jobbikos politikust az RTL akkori műsora szerint kitiltották Ukrajnából.

Gyöngyösi pénteken a Blikknek nyilatkozva már arról beszélt: EP-képviselőként találkozni is tudott az ukrán vezetővel, amelyre így emlékszik vissza:

„Sikerült a testőrök, újságírók gyűrűjében úgy pozícionálni magam, hogy elé tudjak állni. Testőrök sem ugrottak elé, hiszen az EP politikusaként én is jelen lehettem. Angolul szólva azt mondtam: Zelenszkij úr, kérem, fogadja el az '56-os szabadságharc szimbólumát, ami mit sem vesztett aktualitásából. 

Kezet ráztunk, egy erős, határozott kézfogása volt, érezhetően edzésben van.

Először meglepődött, de aztán láthatóan értette, miért adom a zászlót neki, megköszönte és méltányolta, aztán már sodorták is tovább. Úgy 3 másodperc alatt lezajlott az egész” – idézte fel a csicskapárt jelenlegi elnöke.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató