2024. július 18. - Frigyes
EUR : 390.9
USD : 357.25
Időjárás ikon35°21°

Jámbor András Szikra nevű mozgalma szervezte a budapesti antifa támadásokat

Azonnali vizsgálatot követel portálunk!

Jámbor András antifasiszta mozgalma szervezte a nemzetközi téren, hogy tegnap terrorista akció keretében, aljas indokból, előre kitervelten gyilkossági kísérletet követtek el magyar ember ellen.

Jámbor András a Szikra mozgalmat hozta létre, vállaltan és nyíltan nemzetközi antifasiszta mozgalmakkal tartanak szoros kapcsolatokat. Jámbor egyébként a szélsőbalos Mérce főszerkesztője is volt, ahol több alkalommal antifa cikket is megjelentetett.

Amennyiben a szálak Jámbor András (Párbeszéd) mozgalmához vezetnek, aki ma a parlamentben ülhet, véleményünk szerint keményen meg kell büntetni. Természetesen a nyomozók dolga lesz kideríteni amit mi most leírtunk, ugyanakkor nem lesz nehéz dolguk.

A Szikra mozgalom szervezi hetek óta, sőt, külföldi segítséget kérve, a mai napi mozgolódásokat. Ma német, görög és olasz (Livornó szurkolók) antifasiszták is a fővárosunkban fegyverekkel járkáltak. Embervadászatot rendeztek...

Mai megmozdulásukat a Mérce ÉLŐBEN közvetítette a Facebookon.

Az csak hab a tortán, hogy a rendőrség szerint, amennyiben valaki hátulról, viperával, félholtra veri Jámbort ESETLEG, aztán megrugdossák heten, és a vérző pofájába gázt fújnak, csupán garázdaságot követne el...

Mérce cikk a Kitöréssel kapcsolatban:

FRISSÍTÉS:

A Mérce szervezte a mai eseményt:

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató