2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A tanártüntetések szervezője bejelentette, hogy pedofil és meleg - Videó

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik, azt majd jól beperli. Igen, létezik ilyen szintű pofátlanság, és hogy honnan a bátorság? Nos azt a videóban is kifejti az úr, el is dicsekedett vele, hogy őt olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Ez utóbbi nevében most már megkérdőjeleznénk, hogy mégis mit rövidít a P?- írja a Pestisrácok.hu.

Bite úr a Facebookon:

Bite Zsolt közel negyven éves, általános iskolai tanár. Nem mellesleg LMBTQ-aktivista és “efebofil”. Ez utóbbival el is dicsekedett egy videóbejegyzésben, amiben kifejtette, hogy igen, ő egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de ez nem pedofília, ez efebofília. Bite szerint az különbözteti meg a kettőt, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő “szerelme” már nem számít gyereknek, vagyis nyugodtan megronthatja. És akinek ez nem tetszik, az nézzen utána a fogalomnak, mert természetesen mindenki hülye, csak ő helikopter.

Nos, a fogalomnak utána néztünk, és bár hazánkban tényleg nem, de a világ számos országában büntetik a tanár úr hajlamait. Köztük például a csodás, elfogadó és színes Egyesült Államokban, ahol Bite úr kemény börtönéveket kapna a tevékenységéért, majd felkerülne a szexuális bűnelkövetőket tartalmazó listára is. Cellatársai pedig valószínűleg nem igazán tennének különbséget a pedofília és az efebofília között, még akkor sem, ha a börtönkönyvtárban elérhető a Wikipédia.

De Bite úr biztonságban van itt az elnyomó Magyarországon.

És akinek nem tetszik, hogy szabadidejében iskolás fiúkat ront meg, azt majd jól feljelenti rágalmazásért. Valószínűleg délután már mi is megkapjuk a feljelentésünket, csak azért mert beszámoltunk Bite úr kedves kis videójáról. Bite úrnak ugyanis vannak barátai. Az alábbi videóban erre is kitér: őt védelmezi a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ. Igen, a pedagógusok szakszervezete kiáll egy negyvenéves ürge mellett, aki iskolás srácokat csábít el. Nincs hálózat, nincs LMBTQ-lobbi, nincs érzékenyítés. Nincs gyomor, ami ezt beveszi, és nincs kéz, ami ilyenkor nem szorul ökölbe. Bite úr úgy tűnik mégsem teljesen biztos a hálózatok nyújtotta védelemben, ugyanis időközben törölte videóját, mi azonban lementettük alább megtekinthetik, kitartást hozzá:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató