2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bayer az antifákról: Hamarosan majd a TASZ fogja védeni a négy letartóztatott patkányg*cit

A publicista rövid véleményt írt az Antifáról.

Bayer Zsolt szerint ezek nem fognak bocsánatot kérni, mármint a hétvégén terrorcselekményeket elkövető külföldi antifák.

Persze, hogy nem fognak bocsánatot kérni.

Sőt: Hamarosan majd a TASZ fogja védeni a négy letartóztatott patkányg*cit, hogy hát azért meg kell érteni ám őket is, szegényeket, hát nagyon fel voltak háborodva...

És majd megmagyarázzák.

Mint mindig.” - írta a blogján Bayer Zsolt.

Dudog László nemzeti rockzenészt és élettársát verték össze a német antifák

Feje bekötözve, szemei bedagadtak, szája eldeformálódva – gyakorlatilag szétverték a fejét áldozatuknak a német antifák szombaton, Budapesten. A 60 éves férfi Dudog László, nemzeti körökben ismert rockzenész, akit mindenkit Csöpi bácsi néven ismer. Egy barátja osztott meg róla fényképet, már a kórházi ellátás után. Barátja azt írta, többen voltak a támadók, gázspray-vel is lefújták, majd viperákkal ütlegelték – nemcsak őt, hanem élettársát is, akin késsel is sebeket ejtettek.
Dudog László “Csöpi” barátom, akit az “ANTIFÁK” megtámadtak! Csoportosan rohanták le, viperákkal, gázspray-vel lefújták, majd agyba-főbe verték! Csöpi már a 60-dik évét is betöltötte! …jó, hogy nem történt nagyobb baj, tragédia! – írja a közösségi oldalán Dudog barátja.

Hozzáteszi: a férfi élettársát is bántalmazták. Nemcsak megverték, hanem késsel is megszúrták. Lábrészén két szúrt sebet találtak ellátása során.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató