2023. június 02. - Anita, Kármen
EUR : 370.55
USD : 346.73
Időjárás ikon27°16°

Varju László visít: Románia is többet költ az emberek rezsitámogatására, mint az Orbán-kormány

Véget kell vetni az orbáni hazugságoknak a rezsicsökkentésről! - visítja Varju László.

„Súlyos átverés áldozatai lettek a magyar emberek a sajtóban nemrég megjelent összeurópai kutatás szerint, amelyből kiderült: miközben az Orbán-kormány tovább hazudozik a rezsicsökkentésről, a valóságban Magyarországon költik a harmadik legkevesebbet az Európai Unió tagállamai közül az emberek és a vállalkozások rezsitámogatására.

Az Árnyékkormány szerint véget kell vetni az orbáni hazugságoknak a rezsicsökkentésről, hiszen a valóságban hétszeres rezsiemeléssel sújtották a magyar embereket és vállalkozásokat.

Hazugságok helyett azonnali intézkedésekre van szükség: átmenetileg csökkenteni kell a gáz és az áram Európa-rekorder áfáját, és meg kell duplázni a kedvezményes árú gáz és áram mennyiségét. A vállalkozások rezsitámogatását pedig ki kell terjeszteni minden magyar kis- és középvállalkozásra is. Csak ezek az intézkedések enyhíthetik az Orbán-kormány hétszeres rezsiemelésének következményeit, amely tovább gerjeszti a már most is történelmi magasságokban járó orbáni inflációt.

Ezért az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy újra megfizethető legyen a rezsi minden magyar ember számára.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató