2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Ami a médiából kimaradt a pedofil tanárról: faszkardozik és geciben hempereg a párjával

Döbbenetes, súlyosan korhatáros videóra bukkant a Vadhajtások a pedofil tanár, Bite Zsolt zárt Youtube csatornáján.

Bite részletesen mesél a videóban egy "izmos" fiúval való éjszakájáról. Bite kifejtette, hogy ez volt az első, amikor fel sem merült benne, hogy valami bűnös cselekedetet hajt végre. Elmeséli a perverz videóban, ahogyan szétkenik egymáson a spermájukat, együtt alszanak és zuhanyoznak, és többször is, hogyan élveznek el. Azt is elárulta, hogy a hasa az erogén zónája.

Egy szexuális aktust mesél el nagyon részletesen

Bite Zsolt a már említett korhatáros videóban brutális, undorító részeleteket közöl egy fiatal fiúval való szexuális kapcsolatáról. Az információkból arra következtethetünk, hogy az eset még akkor történt, amikor Bite Szentesen volt kollégista, de ez a videóból nem derül ki egyértelműen. Bite Zsoltnak saját, korhatáros Youtube-csatornája van, amely még jelenleg is elérhető. Storytime néven rendszeresen mesélt arról, milyen érzés volt neki közösülni és egymás spermájában feküdni partnerével.

Bite Zsoltnak a hasa az erogén zónája.FORRÁS: TIKTOK

 

Félt, hogy a TikTok letiltja a perverz videóját

Az "évadzáró" epizódban gyomorforgató dolgokat árult el a pedofil tanár. Bite azzal kezdi a bevezetőben, hogy

most jutottunk el a történetünk csúcspontjára, és ezt a videót természeteses már nem teszem fel a TikTokra, mert félek, hogy letiltanának, ezért hallhatják itt fenn a Youtube-on.

Bite a videóban nem nevezi meg egyértelműen, név szerint szexuális partnerét, a videóban csak "No Name-nek" nevezi. A videóban kifejti, hogy már eddig is volt testi kapcsolata "No Name-mel", nem jelentősek, de bevezetőt jelenttek ahhoz, ami azok után történt.

Kihasználta a fiú zaklatott lelki állapotát

Volt egyszer egy este, amikor a kollégiumi szobatársai - illetve a mi kollégiumi szobatársaink, mert ez már 11.-ben történt - és akkor már egy szobában laktunk. (...) Az az időszak amiben a történetünk játszódik, az különösen nehéz egy drámais életében, aki a színházat választotta, nem a filmet, ugyanis ők mustrán kell, hogy részt vegyenek minden évben, márciusban. 

Bite arra utalt tehát, hogy partnere egy drámais 11.-es diák volt, és elmondja, hogy "No Name" nagyon feszült volt a mustrától. A pedofil tanár kifejti, hogy ez a feszültség gyakran sírási rohamokban tört rá "No Name-re". 

Ezen az éjszakán, amiről beszélünk, No Name nagyon nyugtalan volt, és eléggé ki volt akadva, ezt láttam rajta. Az ágyában feküdt, és akkor már a lámpaoltáson is túl voltunk.

Bite a videóban elmondta, hogy "No Name" egy discmanen a Jézus Krisztus Szupersztárt hallgatta, ami neki is nagy kedvence, mert zseniálisan feldolgozza Jézus és Júdás kapcsolatát. A pedofil tanár elmesélte, hogy lámpaoltás után "No Name" akart átfeküdni Bite mellé az ágyba, aki ennek nagyon örült. 

Én háton feküdtem, ő pedig szintén háttal rám feküdt, és a füles egyik részét nekem adta, hogy én hallgassam, a másik részét pedig ő hallgatta. (...) Én akkor átkaroltam, és nagyon magamhoz szorítottam, hogy ne érezze magát egyedül véletlenül sem. Ő pedig a karomat fogta. (...) Biztosítottam akkor róla, hogy itt leszek vele, nem fogom elengedni. A mellkasát szorítottam, nem elszorítottam, csak szorítottam, meg a hasán fogtam meg, hogy minden rendben van, minden oké.

Bite tovább mesélt:

Ez átment egyfajta simogatásba. Simogattam, hát egy trikó volt rajta, simogattam a trikóján keresztül, és ő pedig akkor már kicsit lenyugodva lejjebb vitte a kezemet, és a trikója alá dugta, hogy érintkezzen a tenyerem a bőrével. Elkezdtem a hasán simogatni, majd a mellkasán felfelé így egyre fokozatosabban a kis, vékonyan izmos testét, amit annyira szerettem nézni, és amire annyira szerettem gondolatban elélvezni, és egy adott pillanatban ő megfogta a kezeimet, hogy álljak le egy kicsikét, ott nyugtatgatta körülbelül a mellkasa és a hasa között, és ő kezdte el borzasztó érzékien, hogy a szőrszálakat érintse, az én karomat simogatni, szinte csak a szőrszálakat érintette tényleg, és ez valami hihetetlen bizsergető érzés volt (itt elmosolyodik, és kéj látszódik a videón Bite arcán - a szerk).

A pedofil tanár ezután még részletesebben mesélt az említett éjszakáról, amikor is közel került "No Name-hez". 

Faszkardozni kezdtek egymással

Kifejtette, hogy egymásra hangolódtak, és elmondta, hogy én tovább simogattam őt, és amikor egyszer csak megfordult szembe velem, akkor már azért a vonásai is ellágyultak egy kissé. (...) Azt akarta, hogy inkább a testén nyugtassam, ne az arcán, de én az arcát is szerettem fogdosni, és simogatni, ugyanúgy, ahogyan a testére is rátaláltam, a felsőtestére. Amikor megkérdezte - ennyi azért elhangozott közöttünk -, hogy tudod mi az a faszkardozás, vagy tudod, mi az a faszkardozás? 

Bite elmondta, hogy szerinte ő nem tudta, de hangsúlyozta nevetve, hogy

igazából arról volt szó, hogy igazából két srác először még úgy boxeren keresztül, mi "No Name-mel", egymás farkát érintették össze, és úgy tettek, mintha kardoznának vele, tehát, úgy, ahogy így összeértek ezek a merev farkaink, ez megintcsak egy olyan élmény volt, ami minket is tovább merevített, és és akkora élvezetet okozott, "No Name-nek" is, hogy egyre inkább sokkal ritmikusabban mozgott rajtam a csípője, ő volt fölül, hogy már nem bírta tovább, és lehúzta a saját boxerét, és lehúzta az én boxeremet is.

Bite ZsoltFORRÁS: BITE ZSOLT/FACEBOOK

 

A pedofil tanárnak "isteni élmény" volt

A pedofil tanár ezután még részletesebben leírta a szexuális aktust:

Ez volt az első alkalom, amikor mindkettőnk nemi szerve összeért egymással, de nemcsak összeért, hanem dörzsölődött, és úgy képzeljétek el, hogy szabályos csatát vívtak egymással, mindenféle ritmusban és alakzatban, körkörösen is és így kardozó mozgással is, meg hegyeket érintve. Nehéz ezt így elmondani annak, aki még ezt nem tapasztalta, dehát el tudjátok képzelni: isteni élmény volt, "No Name" pedig annyira bepörgött, hogy onnantól kezdve ez neki már nem volt elég. 

Bite elmondta, hogy ekkor "No Name" lerángatta Bite pólóját, és ő is a partneréről, majd végig simogatták egymás meztelen felsőtestét.

Így folytatta:

az ágyékomon elkezdte dörzsölgetni a saját farkát, feljebb jött egy picit a pocakomhoz, a köldököm felé, és addig nem nyugodott, és addig dörzsölgette neki ott a farkát az alhasam környéki résznek, hogy a köldököm környéki résznek, a pocakomnak, amíg el nem élvezett (Bite ekkor nagyot sóhajt a videóban, és kéjesen néz a kamerába - a szerk.). És akkor rám borult, és szétkente saját magán is az én kiömlő spermámat, és nem győzött utána csókolgatni mindenfelé. A számon is, a nyakamon is, a vállaimon, a mellkasomon, és nyilván és ez engem is annyira feltüzelt, hogy kellett magammal kezdenem valamit. 

"Polírozta a bohócot"

Ugye gyakran volt az, hogy reggelente sátort állítottam egyébként is,  és hát nyilván nem voltak hülyék a srácok a koleszban, tudták, hogy titokban polírozom a bohócot. És "No Name" ezután sejtette, hogy az ő művelete után én is annyira be vagyok indulva, hogy nekem is muszáj lesz valamit művelnem magammal.

Bite Zsolt kifejtette, hogy ezután a hátára feküdt, és

ezután elkezdtem verni a sajátomat, és "No Name" közben a kezével játszadozott mindenhol, ahol csak lehetett, próbált engem felismeni, kiismerni, hogy az én vágyaim, mi esik nekem jól. A combom belső felét simogatta, a combom felső felét, a hasamat, szerencsére rájött a hasamon, hogy az a kritikus pont, ami mondjuk, hogy az erogán zónám, tessék elspoilereztem magamat 

Egyre durvább lett az aktus

A szexuális aktus ezután még durvábbra fordult, és a pedofil tanár kéjes hangon mesélt tovább.

Szóval ott kezdett el puszilgatni, alul, miközben én ütemesen le, le és fel mozgattam a kezemet a farkamon. Hmmm...majd egyszercsak megfordult, és azt mondta, hogy nyugodtan betehetem neki a combjai közé. És ezen már annyira állt, és már szinte annyira a vége felé voltam, hogy én ezt meg is tettem mindenféle bűntudat nélkül. Háttal fordult nekem, és hát nem az ánuszába, hanem ókori görög szokás szerint hátulról a combjai közé dugtam be a farkamat, és úgy mozgattam előre-hátra, és ő is úgy ringatta saját magát, hogy egyre inkább az elélvezés pillanata felé haladjunk, és amikor ez megtörtént, akkor én kihúztam, és az ő hátára élveztem.

Bite ezután még nagyobb elégedettséggel folytatta a szexuális aktus pontos elmesélését. 

Kurvára élveztem, tehát ő élvezett a hasamra, én a hátára, és így szépen mocskosan megint összebújtunk. Mikor végeztem, hátulról átkaroltam őt, és mostmár nem bírtam magammal, nekem is minden egyes testtáját fel kellett fedeznem a számmal, a nyelvemmel. (...) Azt imádtam a legjobban: a nyaka körüli részt, a fülét, arra teljesen begerjedt, arra ilyen szaggatott, lihegő hangot tudott kiadni. És hát ez volt az első közös élményünk egymással.

Nem érzett bűntudatot utána

Bite egyértelműen leszögezte , hogy ez volt az első alkalom, amikor nem érzett magában bűntudatot amiatt, hogy ezt megtette:

tehát, hogy együtt voltam egy fiúval. És ez volt az első, amikor fel sem merült bennem, hogy valami bűnös cselekedetet hajtok végre, vagy azt, hogy ez egyfajta átmeneti állapot, persze hamarosan jött ez az érzés, viszont valami borzasztó erős baráti köteléket éreztem "No Name" iránt, és természetesen szerelmet is, bár ezt továbbra sem vallottam be magamnak. 

 

Félt, hogy egymás spermájában alszanak el, és rájuk szárad.

Bite tovább folytatta a mesélést:

ott feküdtünk egymás karjaiban, megfordult, csókolóztunk még egy sort, és mivel már azért eléggé későre járt, és másnap suli volt, valamikor azért le is kellett feküdni aludni. Egymás karjaiban voltunk még egy darabig, aztán végülis "No Name" javaslatára elmentünk fürödni, nehogy így egymás spermájában feküdjünk, és úgy aludjunk el, és úgy száradjon ránk egész éjszaka. Pffff, ez bár nem tudom, az milyen lehetett volna, mindenesetre kimentünk a tusolóba.

Ha ez nem lenne eléggé felkavaró, a továbbiakban Bite Zsolt még kéjesebben meséli a történet folytatását:

és volt már egyszer egy tusolós élményem "No Name-mel", dehát abból nem teljesült be szinte semmi, itt most végre megtörtént az, ami mindenkinek az álma lehet, aki együtt tusol egy számára kívánatos pasival. A tusolóba úgy álltunk be, hogy egy zuhanyrózsát nyitottunk meg, és egymással szemben álltunk. Nyilván azért előtte kikémleltünk, hogy jár-e arrafelé valaki, nem járt, mindenki aludt már. Vagy legalábbis nem járt a tusoló felé. Úgyhogy mertünk merészek lenni. Egymással szemben álltunk, és ölelkeztünk, és simogattuk egymást mindenfelé, fent is, lent is. "No Name" rám kente a tusfürdőt, és szét masszírozta a testtájékaimon, miközben magához szorított. (...) Közben természetesen nem felejtette el megérinteni a farkamat sem (mosolyog, elégedettség van az arcán - a szerk.) (...).

Imádta a "kis izmos fiú" testét

Bite ezután egy vallomást is tett:

imádtam rajta jártatni a kezemet, az a test számomra maga volt a tökély, és ráadásul az egész srác, így ahogy visszagondolok rá, az volt a non plusz ultrája annak, amivel valaha is találkoztam. 

Elmesélte, hogy ezután összebújtak és megfogták egymás péniszét, majd elkezdték egymást kielégíteni.

Bite Zsolt ezt is részletesen elmondja a videóban:

"No Name" egy kicsit hamarabb ment el mint én, öööhmm én voltam az, aki mindig kicsit később élvezett el, de őt ez egyáltalán nem zavarta, hiszen addig is próbálkozhatott mindenfélével, hmmm. Próbálkozhatott a nyelvével, játszani ott, ahol szeretne, megengedtem neki. A felsőtestemről volt szó, lejjebb azért nem akart menni, meg hiszen csak a köldökömig. Azt szerettem a legjobban, amikor a nyelvével ott játszik lent a köldököm környékén, és feljebb így a hasam, a mellkasom környékét járja be a szájával. Ihh, uhhh, az valami iszonytatóan felizgatott engem (nyel egyet mesélés közben - a szerk.), már nem is kellett sokáig várni az ejakulációig, a beteljesülésig. És akkor egészen érdekes, a mellkasára élveztem. Ő pedig ha jól emlékszem, akkor a combombra. 

Görög fiúszoborhoz hasonlította a fiút

A gyomorforgató részletek után Bite Zsolt a videó végén arról is beszámolt, hogy 

úgyhogy már megint egészen mocskosak lettünk. És összebújtunk utána a tusoló alatt, és egyszerűen nem bírtunk egymással, kellett még egy, hmm.. Én letekintettem, így ahogy hozzám bújt arra a vékonyan izmos, kissé bordás hasfalú testre, meg arra a hajzuhatagra, hmm, arra a fiúra, aki ott állt előttem, és most hozzám dörgölőzött, és megint egymás farkát vertük, egymást elégítettük ki. 


Vesztemre sajnos ez lett a zsánerem később is. Hmm, megint kielégültünk, és mostmár tényleg lemostuk egymást, megtörülköztünk, megtöröltük egymást. Hmm, rendkívül érzéki módon. Aztán hmm, nyomás vissza az ágyba.

Bite elmesélte, hogy tudták, hogy a szobatársaik legkésőbb másnap délután jönnek, így mertek egymás mellett elaludni, és így köszöntött rájuk a reggel.

Én nem gondoltam bele, hogy ennek az egésznek milyen következményei lehetnek, de "No Name" ezután próbált szinte minden egyes alkalmat kihasználni, hogy együtt legyünk. 

Nem tartotta bűncselekménynek, amit tett

Bite Zsolt még a videó elején elmondta, hogy lehet ez az utolsó videója, de ha folytatja a Storytime-ot, akkor a következő részben azt is lemondja, hogy milyen helyeken közösült "No Name-mel", milyen kínos szituációkba keveredtek, és buktak le. Szerinte voltak "meghatározóan erotikusak is".

Leszögezte:

csak attól félek, hogy akkor az összes többi videómat nem szabad ennyire részletesen elmesélnem, mert akkor a TikTok berág rám, és akkor jelentik, és esetleg törlik az egész csatornámat.

 

Ezt a videót karácsonyi ajándéknak szánta

Bite Zsolt azzal zárta a videót, hogy az elhangozottakat kapták tőle karácsonyi ajándéknak (közben integet a kamerába - a szerk.), mert megérdemlitek, ha már egyszer itt maradtatok hatszázhuszon valahányan a TikTok fiókomon. És ne habozzatok feliratkozni, mert jönnek még hasonló tartalmak. Nem ígérem, hogy mind 18+-os lesz, lehet, hogy 16+-osra gyerekesítem.

Az egyik legmegdöbbentőbb a videó végén, hogy Bite Zsolt nevetve elmondja, hogy reméli kellemes érzéseket okozott ezzel az új videóival.

Bite utolsó szavai ezek:

Nektek kellemes karácsonyt, nekem kellemes túlélést! Puszi

 

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató