2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Medvegyev: az EU nőgyógyásza örömmel számolgatja Oroszország pénzügyi veszteségeit, de az EU veszteségeiről nem beszél

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a közösségi médiában reagált Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnökének szavaira a legújabb, tizedik szankciós csomagról.



Elég baj, hogy az Európai Bizottság vezetője egyáltalán nem ért a közgazdaságtanhoz, és pusztán orvosi tárgyakat szokott nézegetni. Máskülönben mivel magyarázható, hogy az EU legmagasabb rangú nőgyógyásza leplezetlen örömmel számolja ki Oroszország veszteségeit az újabb szankcióhullám miatt, de nem számol saját cégei veszteségeivel. Jaj, a kegyelem szabálya, cura te ipsum! (Orvos, gyógyítsd meg magad) – írja a politikus.
 
AZ OSTOBASÁGRA ÉS A HOZZÁ NEM ÉRTÉSRE NINCS GYÓGYMÓD – FOLYTATTA MEDVEGYEV.

A volt orosz elnök az EU külügyi biztosát sem kímélte

Borrell (alias külügyi biztos) pedig azt követeli, hogy szorgalmasan kutassanak az európai raktárakban tankok után az ukrán rezsim számára. Így van, egy igazi diplomata csak így járhat el! Sem az EU fődiplomatájának, de senki másnak nem szabadna azt mondania, hogy Oroszország Európa örök ellensége, és háborút követelni a győzelem végéig (érthetően Ukrajna végéig)! Bravó, Talleyrand fentről tapsol! – írja Medvegyev.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató