2023. március 21. - Benedek
EUR : 398.93
USD : 373.7
Időjárás ikon16°10°

A pedofil tanár 2018-ban több 11-13 éves diákkal fajtalankodott

Bite Zsolt 2018-ban, a Budapest Pride egyik rendezvényén számolt be arról, hogy ő hogyan intézi a rábízott gyermekek szexuális nevelését. A beszélgetést a Soros-hálózat által finanszírozott Labrisz szervezte. Bite egyebek közt elmondta: „nem korlátoztam a szexuális szabadságukat”. Arról is beszélt: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”.- írja a Magyar Nemzet felháborító cikkében.

2018 nyarán hangfelvétel készült a Budapest Pride nevű homoszexuális-rendezvénysorozat egyik nyilvános beszélgetéséről. A vágott anyagból betekintést nyerhetünk abba, hogy a Labrisz Egyesület eseményén különböző LMBTQ-aktivisták arról beszélnek, hogyan kellene szerintük az iskolákban megjeleníteni a homoszexualitást. A Labrisz egy iskolákba szánt LMBTQ-kiadványát is bemutatták az eszmecserén.

A témához hozzászólt az a Bite Zsolt is, aki az elmúlt napokban egy videó kapcsán híresült el. Az általa a közösségi médiában közzétett felvételen az óbudai Krúdy Gyula Angol–Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola – azóta elbocsátott – pedagógusa arról beszélt, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn homoszexuális kapcsolatot. 

Emellett Bite azt is kifejtette, hogy őt olyan „neves” szervezetek védik ingyen, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a Gyurcsány Ferenc pártjához közel álló PDSZ. A szóban forgó szervezetek egyébként cáfolták a férfi állítását.

Bite 2018-ban a nyilvánosan fellelhető információk szerint éppen a VIII. kerületi Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógusasszisztense volt. Az iskola honlapja és akkori saját bevallása szerint 5–7. évfolyamosoknak tartott médiaszakkört, magáról beugrósként beszélt.

A négy és fél évvel ezelőtti rendezvényen egy általa tartott kapolcsi nyári médiatáborról a következőket mondta, „nem korlátoztam a szexuális szabadságukat. […] Esténként … vagyis nappal forgattunk, megvágtuk az anyagot, majd a nap hátralévő részében ... khhmm ... azt csináltunk, amit akartunk.”

 

 

 

(A felvételen Bite az 5. perc 20. másodpercétől beszél.)

Ennél is megdöbbentőbb, hogy közben Bite azt is elmondta: „volt egy dolgunk, amit meg kellett csinálni, és amellett éltük a magánéletünket”. Hogy a homoszexuális nevelés témakörében, az általa azóta közzétett felvételek tükrében ez mit jelenthetett, az nagyon komoly kérdés.

Az azonban figyelemre méltó tény, hogy Bite rendszeresen többes szám első személyben beszélt a szexualitás kapcsán magáról és a rábízott gyermekekről, lásd: „forgattunk; csináltunk; akartunk; éltük a magánéletünket”.

Emlékezetes, hogy a Bite által emlegetett, őt állítólagosan védő szervezetek ugyanúgy a Soros-hálózatba tartoznak, mint a Bite szavainak a Budapest Pride keretei között teret adó Labrisz Egyesület.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató