2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A 15 éve antifa-vezér Jámbor: "Szélsőjobboldali polgártársaimhoz szólok!"

Továbbra is ontja a hülyeségeit a Párbeszéd politikusa. Tagad mindent és a Facebookon fenyegetőzik.

A mai fejleményekről ebben a cikkünkben írtunk.

Jámbor írását változtatás nélkül közöljük:

Tovább folytatódik a hazug lejárató kampány! A tegnap általunk közzétetteket szélsőséges portálok azzal az állítással próbálják megkérdőjelezni, hogy D.K. élettársa ellen is eljár a hatóság. Mi ténylegesen kapcsolatban vagyunk vele, és ezért az alábbiakat tudjuk elmondani:

D. K. élettársával szemben nem állapítottak meg gyanút. Kihallgatták mint tanút, de szabadon távozhatott, tudomásunk szerint jelenleg semmilyen intézkedés nem zajlik ellene.

Továbbra is azt kérjük, senki se terjesszen félinformációkat és hazugságokat.

Én azt gondolom, talán nem véletlen, hogy most rángatnak be engem és a Szikrát egy ilyen ügybe, úgy, hogy semmilyen bizonyíték nincs a szerepünkre. A Völner-Schadl-ügy tárgyalása – előkészítő ülése, egész pontosan – holnap kezdődik. Hónapok óta ezzel foglalkozom. Ez a tárgyalássorozat szükséges, de nem elégséges lépés a végrehajtói maffia ügyeinek felderítésében! Ahogy eddig is hangsúlyoztam, és ezután is el fogom mondani: a teljes hálózatot fel kell számolni, nem elég a korrupt végrehajtók és a bűnbaknak eddig egyedüliként beáldozott Völner visszaéléseinek kivizsgálása!

Lehet, hogy olyan sokszor mondtam már ezt el, hogy fent is meghallották, és az általuk informálisan működtetett lakájmédia munkatársai is. Elkezdte szúrni a szemüket. Ezért most a Rogán által vezetett propagandagépezet és titkosszolgálat lejárató kampányba kezdett ellenem és a politikai közösségem tagjai ellen.

De nem érik el a céljukat, akárhogy próbálkoznak! Továbbra is Magyarországot, a magyar népet fogom szolgálni, és építeni az igazságos társadalmat a számomra elérhető eszközökkel, akárhogy is fáj ez a Fidesznek. Akkor is meg fogom kérdezni, hogy mit intézett Schadl György Rogán Antalnak, ha emiatt a teljes propagandagépezetet és a titkosszolgálatokat is rám küldik!

Nem fogok lemondani, mert semmit nem követtem el, ahogyan a Szikra sem. Az a vád pedig, amit D.K. ellen megfogalmaztak, minimum gyenge lábakon áll az eddigi információink alapján.

Továbbra is azt mondjuk, az erőszak minden formáját elítéljük, kövessék el azt nácik, antifák, külföldi vagy magyar embertársaink. Az erőszak megengedhetetlen! A bűncselekmények áldozatainak mielőbbi felépülést kívánunk, a tetteseknek pedig azt, hogy kapják meg a tettük súlya szerint járó büntetést!

Az erőszaknak azonban más formái is vannak! Bizonyos szélsőjobboldali portálok napok óta hergelnek ellenünk. Elítéljük a hajtóvadászatot, az online támadásokat, a verbális agressziót is, amely politikai közösségünk tagjait érte az elmúlt napokban. Ezen támadások alapját a propagandamédia álhírei adják, amelyekért jogi elégtételt fogunk venni!

Végül a szélsőjobboldali érzelmű polgártársainkhoz egy gondolat! Kérlek, vegyétek észre, hogy felhasználnak titeket!

A rendőrségtől megszűrt információk jutnak csak ki, a teljes kép egészében nézve teljesen máshogy fest! Jelenleg a Fidesz célja az, hogy ezekkel a félinformációkkal uszítson benneteket ellenünk, hogy addig se a Völner-Schadl-üggyel foglalkozzunk! Ne hagyjuk, hogy sikerüljön nekik!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató