2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gyűjtsük össze őket! Az antifák már a KSH-ban és a felsőoktatásban is ott vannak

Az AntifaInfo Budapest oldal gyakran posztolt arról, hogy “nácik épülnek be az állami szférába és médiába”. Ezzel szemben a valóság az, hogy ők vannak sajnálatos módon beépülve az állami és oktatási szférába. Újabb nevek: sok, felsőoktatásban meghatározó személy, és egy állami tisztségviselő következik. Mindegyikük összefüggésbe hozhatók a szélsőbaloldali radikális antifa mozgalommal.

!FONTOS!

A Szent Korona Rádió összegyűjti azon antifákat, akiket felelősség terhel közvetlenül vagy közvetve a brutális támadások miatt a közéleti szerepvállalásukkal, vagy egyéb szervező tevékenységükkel. Ha információja van olyan antifáról, akinek bármi köze lehetett a támadásokhoz (akár csak ideológiai támogatás), vagy beépült az állami szférába, illetve veszélyt jelent a társadalomra. Képeket, neveket, közösségi médiás profil linkeket és történeteket ide várják:
[email protected]

Bemutatjuk Hortobágyi Annát, a KSH Népességtudományi Kutatóintézetének projektmenedzserét, akit szoros kapcsolat fűz az embereket összeverő Antifához. Nem pusztán csak olvasója az AntifaInfo Budapest és az Autonómia oldalaknak, hanem a szerepet is vállal a szélsőbalos szerveződésben.

2019-ben, a tanácsköztársaság kikiáltásának 100. évfordulóján az Eszmélet nevű szélsőbaloldali folyóirat a kommünt mosdató és dicsőítő nemzetkonferenciát szervezett nonszensz módon az ELTE BTK épületében, ahol Hortobágyi Anna szekcióvezetőként vett részt. Az általa vezetett szekcióban ismert szélsőbaloldaliak vettek részt, mint Artner Annamária, a Milton Friedman Egyetem oktatója, az anarchista Csoma Lajos, aki ez ELTE BTK-n doktorált, vagy mint Barát Endre vállaltan marxista szociológus, az ELTE TáTK Humánökológia szak hallgatója és óraadója.

A Nácimentes Budapest Facebook-eseménynél Barát Endre volt az, aki egy hozzászólásában felhívta a figyelmet a Kitörés túrára, és ezzel gyakorlatilag a túrázók ellen hergelte a tagokat. Barát Endréről sikerült azt is megtudnunk, hogy Szentesen is aktív szélsőbaloldali szervezkedést folytat. Egy darabig Kubikus Klub néven futtatott egy kommunistákat és anarchistákat gyűjtő helyet, most pedig egy másik projekten dolgozik egy olyan egyesület fenntartása alatt, amelyben a helyi önkormányzat is érintett. A hazai Antifa szálai nem csupán a balliberális pártokig és az LMBTQP-feminista csoportokig érnek, hanem a tudományos közegig is. A legfelháborítóbb az, hogy ezen neomarxista értelmiségiek kiáltanak nácimosdatást, miközben ők maguk a tömeggyilkos Tanácsköztársaság bűneit akarják tisztára mosni.

Hortobágyi Anna ezzel a körrel ápol szoros kapcsolatot, miközben a KSH-ban bizalmas adatokat kezel. Ismerősei között fellelhető az a Szabó Péter, aki egy titkos Facebook-csoportban a jobboldali aktivisták vezetőinek terrorizálására szólított fel, és Varga (Nefelejcs) Gergő, a hazai Antifa vezéralakja, akinek 7. kerületi lakásának ajtaján remélhetőleg hamarosan kopogtat a rendőrség, hogy kihallgassák a német Hammer-bandához fűződő kapcsolatairól.

A KSH vezetőitől türelmesen várjuk, hogy miként ítélik meg, hogy munkatársuk egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő szervezettel, és annak vezéralakjaival áll kapcsolatban. Ahogy arra is kíváncsiak vagyunk, hogy Hortobágyi Anna esetlegesen milyen információkat szivárogtat ki a szélsőbaloldalnak.

Addig is közzétesszük a bizonyítékokat:

Az ismerősök listája nem szűkölködik a szélsőbaloldaliakban.

Hortobágyi Anna 2019-ben az Antifa Széll Kálmán téri tüntetésén.

Kedvelt oldalak Hortobányi Anna oldalán.

Hortobágyi Anna mint szekcióvezető egy szélsőbaloldali konferencián – Az ELTE gyakran ad helyet hasonló szellemiségű eseményeknek.

Marx és Engels szobrai előtt.

A KSH Népességtudományi Kutatóintézetének projektmenedzsere.

Vajon a világforradalomért való epekedés senkinek nem tűnt fel a KSH-nál? Vagy ez rendben van?

(Szent Korona Rádió) 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató