2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Volodimir Klicsko: Jöhet a világ egyik legerősebb hadserege vagy fegyvere, mi elpusztíthatatlanok vagyunk

Klicsko a müncheni biztonsági konferencia utolsó napján tartott beszédében kijelentette, hogy Ukrajna teljes mértékben függ a szabad világ összes szövetségesétől.

Volodimir Klicsko, korábbi nehézsúlyú profi világbajnok ökölvívó felszólította a nyugati országokat és Ukrajna szövetségeseit, hogy továbbra is támogassák az orosz invázióval szembeni ellenállásukat – számolt be a The Guardian.

Klicsko a müncheni biztonsági konferencia utolsó napján tartott beszédében kijelentette, hogy Ukrajna teljes mértékben függ a szabad világ összes szövetségesétől, azok segítségétől, és hozzátette: „fontos, hogy mindenki megértse, az ukrán emberek szabad, demokratikus országban akarnak élni, és

elítélik az agresszor követeléseit, területi igényeit”.

A nyugati országok politikusait megszólítva azt mondta: „Mi egyek vagyunk, egymástól függünk. Szükségünk van a segítségetekre. Arra kérünk benneteket, hogy továbbra is támogassatok minket. Nem számít, kik vagy mik jönnek velünk szembe. Jöhet a világ egyik legerősebb hadserege vagy fegyvere, mi együtt elpusztíthatatlanok vagyunk”.

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató