2023. március 22. - Beáta, Izolda
EUR : 398.93
USD : 373.7
Időjárás ikon16°10°

Biden kijevi látogatását sértőnek nevezte a republikánus képviselőnő

Joe Biden amerikai elnök kijevi látogatása az elnök napján, az amerikai ünnepnapon sértő az Egyesült Államok népe számára – jelentette ki hétfőn Marjorie Taylor Greene, a képviselőház republikánus képviselője.

„Ez hihetetlenül sértő. Ma, az elnök napján (munkaszüneti nap az USA-ban.- a szerk.) Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke Ukrajnát választotta Amerika helyett, miközben arra kényszeríti az amerikai népet, hogy fizessen Ukrajna kormányáért és háborújáért. Nem tudom kifejezni, mennyire utálják az amerikaiak Joe Bident” – írta a Twitteren.

ZELENSZKIJ MÉG NYAKKENDŐT SEM KÉPES FELVENNI, AMIKOR AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKÉT KÖSZÖNTI. ÖRÖMMEL VESZI ÁT A PÉNZÜNKET MELEGÍTŐBEN ÉS PÓLÓBAN, DE BIDEN KIÖLTÖZÖTT. ANNYIRA SÉRTŐ – ÍRJA EGY MÁSIK BEJEGYZÉSBEN.

Marjorie Taylor Greene egyike volt annak a 11 republikánus kongresszusi képviselőnek, akik aláírták a Bidenhez intézett levelet, amelyben az Ukrajnának nyújtott támogatás leállítását követelték.

Biden további katonai segítséget ígért Ukrajnának, miközben bejelentés nélküli látogatáson tartózkodott Kijevben. Ez volt az első látogatása Ukrajnában amerikai elnökké választása óta.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató