2023. június 02. - Anita, Kármen
EUR : 370.55
USD : 346.73
Időjárás ikon27°16°

Újabb pedofilbotrány: 13 éves lányt ronthatott meg egy békési történelemtanár, aki ezért fizethetett is a tini nevelőapjának (18+)

Egy héttel ezelőtt rántotta le a leplet a PestiSrácok.hu Bite Zsoltról, a gyomorforgató botrány után pedig máris itt a következő megrázó ügy.

Ezúttal egy Békés vármegyei általános iskola történelemtanárát gyanúsítják azzal, hogy megrontott egy 13 éves kislányt, a gyermeket ráadásul tulajdon nevelőapja kínálhatta fel a tanárnak – minderről az iskola egyik tanulójának rokona beszélt a Pestisrácok.hu-nak. A portál megkereste a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányságot valamint az illetékes főügyészséget is. Azt írták, az általuk kérdezett ügyben két férfi letartóztatását rendelték el, gyermek sérelmére elkövetett szexuális bűncselekmény miatt. Egy másik helyi forrásuktól – aki személyesen ismeri az ügyben érintett tanárt –, további részleteket is megtudtak a történtekről.

Kérdésére válaszolva tájékoztatjuk, hogy az Orosházi Rendőrkapitányság 2023. február 3-án szexuális visszaélés bűntett gyanúja miatt őrizetbe vett egy …, de korábban … dolgozó, és egy … lakhelyű, jelenleg … élő férfit. A nyomozás eddigi adatai szerint mindketten az utóbbi férfi 13 éves lánya sérelmére követtek el szexuális cselekményt. A rendőrkapitányság kezdeményezte mindkettőjük letartóztatását. A nyomozásról az eljárás érdekeire és a gyermekre tekintettel a rendőrség bővebb tájékoztatást nem ad


– írta megkeresésre a Békés Vármegyei RFK. Míg a vármegye főügyészsége azt közölte, hogy indítványukra a Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója 2023. február 05. és 06. napján mindkét férfi letartóztatását elrendelte 1 hónapi időtartamra.

(A települések nevét a megrontott gyermek védelmében nem közöljük - írta a lap)

A történet annyira gyomorforgató, hogy innentől a részletek elolvasását csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

A Bite-ügyből kifolyólag írt a lapnak egy olvasó, megkérdezte, van-e arról tudomásuk, hogy Békés megyében is lebukott egy pedofil tanár, konkrétan egy falusi általános iskola történelemtanára, akit őrizetbe is vettek a rendőrök. Az informátor meg is nevezte a települést, majd miután beszéltek, kiderült, komoly rálátása van az ügyre. Rokona gyermekei is ebbe az iskolába járnak.

Elmondta, hogy az áldozat egy 13 éves kislány, akit az édesanyja a volt párjánál hagyott, évek óta a nevelőapával élt a gyermek. A férfi állítólag mentálisan zavart, komoly pszichés problémái vannak és az is felmerült, hogy ő maga is abuzálhatta a gyermeket,

majd nemrég pénzért adta át testi örömök kiélésére a pedofil hajlamú történelemtanárnak.


Egy másik helyi forrás, aki mint kiderült személyesen ismeri az ominózus tanárt, további gyomorforgató részleteket árult el. Úgy tudja a nevelőapa identitászavaros, extrém szexuális aberrációi vannak. Korábban egy idős nővel is élt együtt, aztán megismerkedett a volt párjával, aki már magával hozott egy gyermeket a kapcsolatba, majd amikor megromlott a viszonyuk, a nő a kislányt is hátrahagyva lépett le. A férfi évek óta nevelte a gyermeket úgy, hogy az egész falut megbotránkoztató, nyíltan vállalt szexuális devianciáktól szenved. Például gyakori szokása volt, hogy női ruhában járkált a faluban.

Azt senki sem tudta megmondani, hogy miként derülhetett fény a történelemtanár pedofil hajlamára, vagyis honnan tudhatta a nevelőapa, hogy ha felkínálja a tanárnak a gyermeket, az kapva kap a lehetőségen és nem pedig azonnal feljelenti. Az előbbi történhetett.

A helyiek úgy tudják, N. pénzt is adott a gyermekkel való együttlétért.


Először csak a tanárt vitték el a rendőrök, később vették őrizetbe a nevelőapát is - mondta a forrás.

Úgy tudja, a tanár a kihallgatása során számolt be arról, hogy a nevelőapa kínálta fel neki a kislányt, a 13 éves kiskamasz gyermek pedig beleegyező magatartást mutatott, sőt azt mondta, nem új számára a kérés. Ezen a ponton merült fel, hogy a nevelőapa is érintett lehet az abúzusban.

Ezt a verziót alátámasztani látszik, hogy két férfit tartóztattak le, akik a rendőrség megalapozott gyanúja szerint kiskorú sérelmére követtek el szexuális bűncselekményt. Az informátor azt mondta, régről ismeri a letartóztatott pedagógust, aki korábban Orosházán tanított és kiváló történelemtanárnak tartották. Ugyanakkor az utóbbi években egyre zűrösebb életet élt és felesége is elhagyta. A forrás szerint már az orosházi iskolából is a gyermekek védelmében kezdeményezték az eltávolítását, arról ugyanakkor nincs tudomása a lapnak, hogy új munkahelyén tudtak volna a kétes előéletéről.

Fiatalkorában csendes, szolid, nagyon okos ember volt, de zárkózott és mindig volt benne valami furcsa. Ez, ami történt, azonban teljesen letaglózott. Soha nem néztem volna ki belőle
– mondta a lap forrása. Átnézve a letartóztatott tanár oldalát, egy rendkívül művelt, érző, már-már érzelgő ember képe rajzolódik ki, akinek sem fotói, sem megosztásai nem utalnak arra (az óbudai Krúdy Gyula Általános Iskola pedagógus-asszisztensével ellentétben), hogy veszélyt jelentene a gyerekekre.

A Pestisracok-hu megkerestw a szóban forgó iskola igazgatóját, valamint a területileg illetékes tankerületi vezetést is és megkérdezték, számukra mikor vált ismertté a bűncselekmény, amelynek gyanújával a tanárt letartóztatták. Milyen intézkedéseket tettek? Mióta volt a férfi az iskola tanára? Mennyi idős gyerekeket tanított? Tettek-e a szülők vagy a gyermekek panaszt, akár most, akár korábban, voltak-e előjelei annak, hogy a tanár közeledhet a gyermekekhez? Van-e információ arról, hogy más gyermekeket is molesztálhatott vagy más áldozatai is lehettek?

(PS)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató