2023. április 02. - Áron
EUR : 380.99
USD : 349.85
Időjárás ikon14°

Schobert Norbi a pedofil tanárról : Én kocsi után kötném, és végighúznám az utcán a csávót

„Ha az én tizenhét éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért!” – nyilatkozta a fitneszedző-üzletember.

„Teljesen mindegy, hogy tizenöt éves fiú vagy lány a tanár szeretője. Sebestyén Balázshoz csatlakozom, ha ő vasvillát állítana a hátába, akkor én kocsi után kötném, és végighúznám az utcán a csávót” – nyilatkozta Schobert Norbert a Bors megkeresésére a Krúdy Gyula Általános Iskola egykori tanársegédjéről.

A finteszguru szerint szigorítani kellene a vonatkozó törvényeket. Kifejtette, az ilyen esetek vonatkozásában az Egyesült Államokban 21 év az alsó korhatár.

Azt nyilatkozta, hogy támogatná ennek a bevezetését, mert szerinte 20 éves korig minden fiatal befolyásolható.

„Ha az én tizenhét éves fiamat egy 40 éves tanár zaklatná, nem állnék jót magamért. Azért tartom ezt annyira felháborítónak, mert mi szülők rábízzuk a pedagógusok felügyeletére a gyerekeinket!” – tette hozzá Schobert.

Ismert: az egyik budapesti általános iskola pedagógiai asszisztense azzal dicsekedett a TikTokon, hogy 15 éves fiúszeretője van, és hogy ez nem pedofília, csak „efebofília”. Továbbá hencegett azzal, hogy nem eshet bántódása, mert olyan szervezetek védik, mint a TASZ, vagy a PDSZ.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató