2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Gyurcsány Ferenc fia karambolozott Óbudán

Szegycsonttörést szenvedett az az idős férfi, akivel karambolozott Óbudán, a Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél állítólag Gyurcsány Ferenc fia. A férfit kórházba vitték, a szemtanúk szerint nem ő okozta a balesetet- írja a Ripost.

A Ripost információi szerint ma kora délelőtt Gyurcsány Ferenc fia, Bálint a III. kerületi Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél karambolozott. A másik autót egy idősebb férfi vezette.

A helyszínre kihívták a katasztrófavédelmet is, végül a tűzoltók állították vissza a kerekeire a felborult járművet. 

A másik autó egy Skoda Octavia volt. Nagy sebességgel ment neki a Wagon R-nek, akkorával, hogy a kis autó megpördült és az oldalára borult. Éppen arra az oldalra, ahol a vezető, egy idős bácsi ült

– mesélte a Ripostnak a helyszínen egy szemtanú. Hozzátette:

A bácsi ki sem tudott szállni, amikor kiemelték, akkor pedig a mellkasát fájlalta nagyon és arra panaszkodott, hogy rosszul van. Szerinte az Octavia vezetője volt a hibás, túl gyorsan érkezett a kereszteződésbe.

Az abban ülő férfi – a ripost információi szerint Gyurcsány Bálint – nem sérült meg.

A Ripost úgy tudja, hogy a 70 év körüli férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrségi helyszínelés és vizsgálat ad majd választ arra, pontosan mi történt, olvasónk szerint, aki a környéken járt nem sokkal a baleset után, nem az idős férfi, hanem Gyurcsány fia volt a baleset okozója. A Gyurcsány Ferenc előző házasságából született fia 33 éves vállalkozó.

(Ripost, Pestisracok)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató