2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Pucéran, a zuhanyzóból jelentkezett be a tanácsülésre egy bukaresti önkormányzati képviselő

Vidáman kezdődött Bukarest első kerületének önkormányzati ülése pénteken, írja az Observatornews.

Az ülésvezető ábécésorrendben kezdte felolvasni a résztvevők névsorát, azonban meglepetés érte, amikor az online bejelentkező, szociáldemokrata Alberto Iosif Caraianhoz ért. A képviselő a telefonján keresztül próbált bekapcsolódni, azonban a mikrofon mellett a kamera is működött, így látszik, hogy pucéran, vizes hajjal beszél a zuhanyzóból.

A résztvevők ezen nagyot derültek, még a titkár is elkacagta magát.

Ekkor pár pillanatra megszakadt az online közvetítés, de a politikus hamarosan ismét megjelent a képernyőn, ahogy szintén meztelenül sétálgat a lakásában. Az egyik kollégája ekkor figyelmeztette: „Kapcsold ki a kamerát, tesó! Vigyázz jobban az imidzsedre!” A videóközvetítés újból megszakadt, majd Caraian tanácsos ismét megjelent, ezúttal többnyire a plafont filmezte, de időnként a feje is meg-megjelent a képernyőn.

„Hallanak engem? Halló! Hallanak engem?” – kérdezte a képviselő, kissé zavartan a helyzet miatt.

„Alberto, zárd be azt a kamerát, testvér!” – kiáltotta ismét az egyik kollégája.

„De nem tudom kikapcsolni, sajnálom. Már összefagytam itt, de nem tudom, hogy kell bezárni. Felmentem a netre...” – panaszolta Caraian, majd a videóközvetítés hirtelen ismét megszakadt. Végül, újabb néhány perces átszervezés után, folytatódott a városi tanács ülése.

A képviselő később egy Facebook-bejegyzésben bocsánatot kért.

„A technika kiszúrt velem. A sietség megtette a hatását! Elnézést kérek ezért a nem túl szerencsés közjátékért. A meleg víz a saját kazánomból származott, hogy megelőzzem a további kérdéseket. Még egyszer elnézést kérek mindenkitől!” – írta a tanácsos a Facebook-oldalán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató