2023. április 01. - Hugó
EUR : 380.99
USD : 349.85
Időjárás ikon13°

Antifa-ügy: Válasz a szélsőbalos rohadékok fenyegetőzésére

Nem elég a szélsőbaloldalnak, hogy viperával, csoportosan, több embert összevertek a magyarsága miatt, és csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt haláleset, még nekik áll feljebb és ők fenyegetőznek. Mi folyik itt?! El kellene ezekkel beszélgetni már komolyabban…

A Jámbor András féle szélsőbalos, antifa nevelde Szikra Mozgalom az alábbi közleményt adta ki, miután aktivistájukat kiengedték előzetes letartóztatásból, de továbbra is gyanúsított maradt:

“Ha pedig bebizonyosodott, hogy a hatalom meghurcolt egy ártatlan aktivistát, miközben passzívan nézte a szélsőjobboldali fenyegetéseket és uszítást, akkor politikai és morális elégtételt fogunk venni.”

Mit fogtok venni, ti rohadékok?! Inkább kussolnotok kellene és lapítanotok! Nem zavar titeket, hogy a magyarságnak kellene rajtatok elégtételt venni, amiért évek óta uszítotok, mocskolódtok, náciztok, és közvetve, vagy közvetlenül ti vagytok a felelősök az idén megvalósult antifa terrorért?! Ült D. Krisztina “ártatlanul” két hetet előzetesben?! Na és. Legalább addig se mocskolódott az interneten. Kellett neki antifa tartalmakat osztogatnia. Továbbra is gyanúsított, úgyhogy fennáll a bűnösség vélelme.  Legalább kipihente magát, olvashatott Marxot, Engelst, vagy amit beküldtetek neki. Az összevert áldozatok nem két hetet, hanem hónapokat lábadoznak, ha csak nem szereztek maradandó sérüléseket. Őket ki fogja kárpótolni, tőlük ki kér bocsánatot?!

Budaházy György, vagy a több hazafi éveket töltött 2006 után tényleg ártatlanul, politikai okokból börtönben, és többek ellen azóta is eljárások zajlanak. Ti meg most ezen a két héten siránkoztok?! Legalább most elgondolkozik minden magyarországi gyíkvállú antifa hazaáruló, hogy kell-e külföldi verőlegényeket ide hívni, őket kísérgetni, segíteni…- írta véleménycikkét a Szent Korona Rádió.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató