2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Lángra kapott egy magyar kosárszurkoló kabátja, miután egy bosnyák drukker petárdát dobott rá

Az M4 Sport tudósítása szerint a szombathelyi Savaria Arénában játszott Magyarország-Bosznia-Hercegovina-mérkőzésen egy bosnyák szurkoló a magyar szektorba dobott át egy görögtűzpetárdát, ami miatt kigyulladt egy drukker kabátja.



A sportcsatorna helyszínen lévő kommentátora, Knézy Jenő azt mondta, hogy pont egy olyan szektorba dobták át a pirotechnikai eszközt, ahol sok gyerek is tartózkodott.

A petárda nem okozott sérülést, az egyik szurkoló kabátja kapott lángra, de azt gyorsan eloltották. Az eset miatt elrendelt technikai szünetben aztán a bosnyákok pénzgyűjtést szerveztek, és Knézy szerint egy nagyobb összeget át is adtak annak a nőnek, akinek kigyulladt a kabátja.

A magyar kosárcsapat Szombathelyen játszotta utolsó vb-selejtezőjét, de igazán reális esélye nem volt a továbbjutásra. Akkor érhetett volna oda Ivkovics Sztojan csapata a vb-szereplést hozó harmadik helyre, ha a bosnyákokat 41 ponttal verik, miközben a csoport utolsó helyén álló Csehország megveri Montenegrót. A válogatott visszafogott kezdés után végül 87-77-re győzött.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató