2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Putyin: a Nyugat célja Oroszország felosztása, ha ez megvalósulna, akkor az orosz nép eltűnhet

A Nyugat terveit Oroszország felosztásáról papírra vetették, ez lett az egyetlen célja – mondta Vlagyimir Putyin elnök a Pavel Zarubinnak a Moszkva. Kreml. Putyin című műsorban adott interjúban, amely a Rosszija 1 csatornán került adásba.



Az elnök szerint, ha Moszkva nem akadályozná a nyugati országok politikáját, akkor drámaian megváltozhatna Oroszország népeinek sorsa, mindenekelőtt az orosz népé.

„NEM IS TUDOM, HOGY EGY OLYAN ETNIKUM, MINT AZ OROSZ NÉP, MEGMARADHATNA-E ABBAN A FORMÁBAN, AHOGYAN MA LÉTEZIK” – HANGSÚLYOZTA PUTYIN.

Az államfő megjegyezte, hogy a Nyugat az egységes orosz nép helyett „moszkovitákat, uráliakat és így tovább” akar létrehozni.

Ezen tervüket már írásban rögzítették.

„MINDEN BENNE VOLT A TERVEKBEN, EZEK A TERVEK – PAPÍRON RÖGZÍTVE VANNAK. MI EGYSZERŰEN MEGPRÓBÁLTUNK <…> NEM BESZÉLNI RÓLA A KAPCSOLATOK ÉPÍTÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEI KÖZÖTT. DE MINDEN OTT VAN, MINDEN LE VAN ÍRVA, MINDEN MEGVAN” – MONDTA AZ ELNÖK.

A Nyugat közös céljának nevezte előbb a Szovjetunió, majd Oroszország felosztását, mint annak fő részét.

„AKKOR TALÁN FELVESZNEK BENNÜNKET A CIVILIZÁLT NEMZETEK ÚGYNEVEZETT CSALÁDJÁBA, DE CSAK KÜLÖN-KÜLÖN, MINDEN RÉSZT KÜLÖN-KÜLÖN” – HANGSÚLYOZTA PUTYIN.

Mint az államfő kifejtette, a Nyugat azért akarja Oroszországot különböző részekre osztani, hogy ellenőrzése alá vonja.

Megjegyezte, hogy Moszkvának a Szovjetunió összeomlása után válaszolni kellett a nyugati országok azon törekvéseire, hogy a világot saját maguk számára alakítsák át, ami veszélyes helyzethez vezetett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató