2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Medvegyev: Sunak, Macron, Scholz, Biden, mostantól az ukrán terrorista rezsim cinkosai vagytok!

„Úgy is fogunk veletek bánni” – fogalmazott az orosz politikus.

Dmitrij Medvegyev a twitteren üzent a nyugati vezetőknek.

A NATO repülőgépek Ukrajnának történő szállítása és a szövetség területén történő karbantartása a blokk közvetlen belépése az Oroszország elleni háborúba – írta Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője.

Emlékeztetett arra, hogy az 1920-as évek óta legitim katonai célpontnak számít az az ország, amely fegyvereket szállít az ellenségnek és kiképzi annak személyzetét azok használatára.

„EZ TÖRTÉNIK MA IS: KANADAI ÉS NÉMET KIKÉPZŐK AZ EU TERÜLETÉN MÁR UKRÁN GYILKOSOKAT TANÍTANAK A LEOPARDOK KEZELÉSÉRE. HA ELKÉPZELJÜK, HOGY A JÖVŐBEN LESZÁLLÍTOTT NATO-GÉPEKET AZ Ő KATONÁIK FOGJÁK KISZOLGÁLNI LENGYELORSZÁG TERÜLETÉN, AZ AZ ATLANTISTÁK KÖZVETLEN BELÉPÉSE LENNE AZ OROSZORSZÁG ELLENI HÁBORÚBA, ANNAK MINDEN KÖVETKEZMÉNYÉVEL EGYÜTT” – MAGYARÁZTA.

Emellett Medvegyev rámutatott, hogy azok, akik döntést hoznak mindezen felszerelések és megsemmisítő eszközök szállításáról, a zsoldosokkal és a katonai kiképzőkkel együtt szintén legitim célpontnak számítanak.

„A mai (csütörtöki - a szerk.) terrortámadások és civilek meggyilkolása egy orosz régióban megmutatta, hogy az USA, a NATO és az EU valójában kit támogat” – fogalmazott bejegyzésében.

Sunak, Macron, Scholz, Biden! Mostantól az ukrán terrorista rezsim cinkosai vagytok, úgy is fogunk veletek bánni”

– zárja üzenetét az orosz politikus.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató