2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Jámbor András azt követeli, hogy hozzák nyilvánosságra a bizonyítékokat, vagy mentsék fel az antifa-ügyben letartóztatott szimpatizánsát

Jámbor András a Facebookon tartott online sajtótájékoztatót az antifa-ügyben letartóztatott szimpatizánsa kapcsán.

Mint ismert a Szikra Mozgalom egyik tagját azért helyezték előzetes letartóztatásba, mert fenn állt a gyanúja, hogy kapcsolatban áll a budapesti támadásokat elkövező antifa-csoporttal. Jámbor most azt követelte, hogy vagy hozzák nyilvánosságra a mozgalmára elleni bizonyítékokat, vagy mentsék fel a nőt, aki egyébként jelenleg szabadlábon védekezhet.

Sajtótájékoztatót tartott Facebook-oldalán Jámbor András az antifa-ügy kapcsán, amelynek folyományaként a Szikra Mozgalom egyik tagját korábban előzetes letartóztatásba helyezték. A baloldali politikus egyenesen politikai támadásnak nevezte a “mozgalmár” őrizetbevételét, és sajtótájékoztatóján követelni kezdte a nő elleni bizonyítékok nyilvánosságra hozatalát, vagy a felmentését, természetesen fenntartva, hogy “nekik aztán nincs közük az egészhez” 

Jámbor azt is követelte a nyomozóhatóságtól, hogy vizsgálják ki, hogyan szivárgott ki az érintett neve, lakcíme, képmása, családtagjainak, élettársának neve stb.

Nagyon nehéz nem összefüggést látni a kiszivárogtatás ténye és a beindult propagandahadjárat között

– fogalmazott. Azt is kéri a nyomozóhatóságtól, hogy mondják ki, semmilyen eljárás nem folyik a Szikra vagy Jámbor András ellen, mivel semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy közük lenne az erőszakos bűncselekményhez.

Emellett ma a magyarországi antifavezér, Jámbor András a Batthyány téren tiltakozott.

(pestisracok.hu)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató