2023. március 20. - Klaudia
EUR : 394.08
USD : 370.13
Időjárás ikon15°

Magyar turistát késeltek meg Nápolyban

A városban található Spanyol negyedben megtámadtak egy 54 éves magyar turistát, akinek a kezét meg is vágták. Egyelőre nem tudni, mi történhetett pontosan, de a férfi feltételezhetően egy utcai verekedésbe keveredett.

Magyar turistát késeltek meg Nápoly történelmi központjában. A férfi a támadást követően taxival ment a Pellegrini Kórházba, ahol értesítették a rendőrséget is, ugyanis vágások voltak a férfi karján.

A rendőrök meghallgatták a sérült férfit, egy 54 éves magyar turistát, aki arról számolt be, hogy a Via Portamedina környékén, a Quartieri Spagnoli negyedben ismeretlenek bántalmazták.

A TÁMADÓK AZONOSÍTÁSÁRA VAGY A SÉRÜLÉS OKÁRA VONATKOZÓAN AZONBAN NEM TUDOTT INFORMÁCIÓT SZOLGÁLTATNI.

Néhány órával később a rendőrök több adatot összevetve megállapították, hogy egy óra körül egy bejelentés érkezett a 113-as telefonszámra, miszerint a Largo Baracche körzetében verekedés történt. A helyszínre érve a rendőrök senkit sem találtak ott – írja a Corriere.

DE A VEREKEDÉS ÁLLÍTÓLAGOS HELYSZÍNE CSAK NÉHÁNY LÉPÉSRE VOLT A NAPOLETIAMO SZÁLLODÁTÓL, AHOL AZ 54 ÉVES FÉRFI TARTÓZKODOTT.

Nem zárható ki tehát, hogy ő is részt vett a bejelentett erőszakos cselekedetben, és hogy az incidensben megsérült. Az állapota nem súlyos, több térfigyelő kamera adatait is vizsgálja a rendőrség.

(index)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató