2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A jobbikos Varga Ferenc megcsinálta! Belépett a DK-ba!

Varga Ferenc korábbi jobbikos, jelenleg független országgyűlési képviselő Dobrev Klára és az Árnyékkormány miskolci rendezvényén, a színpadon jelentette be, hogy csatlakozik a DK-hoz. A bejelentésből Varga Ferenc politikai és szakmai tapasztalatai, valamint eredményei mellett az is kiderül, hogy a jövőben az Árnyékkormány nemzetiségi önkormányzatokért felelős kormánybiztosaként fog dolgozni.

A Demokratikus Koalíció üdvözli Varga Ferenc csatlakozását! Büszkék vagyunk rá, hogy újabb politikus kötelezte el magát mellettünk azért, mert úgy látja, hogy az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy kiutat találjunk a megélhetési válságból és európai jólétben élhessünk. Varga Ferencnek mind a képviselői munkához, mind az Árnyékkormánnyal kapcsolatos feladataihoz sok sikert kívánunk! – közölte a DK.

Az utóbbi időben számos, korábban más pártban dolgozó, vagy akár magas tisztséget betöltő politikus hagyta hátra korábbi közösségét a DK kedvéért. A pártban folytatja például 2022-től Molnár Gyula, az MSZP korábbi elnöke, Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd korábbi pártigazgatója és korábbi országgyűlési képviselője, Buzinkay György, a Momentum korábbi elnökségi tagja, a párt alapító tagja, de november óta a DK frakciójában politizál Szűcs Balázs erzsébetvárosi alpolgármester (korábban az LMP, majd Párbeszéd tagja), valamint Déri Tibor egykor momentumos újpesti polgármester is csatlakozott a rivális párthoz.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató