2023. március 24. - Gábor, Karina
EUR : 385.9
USD : 354.52
Időjárás ikon20°

Fővárosi Fidesz: Meddig akarja zaklatni az autósokat Karácsony Gergely?

„Méhlegelők a gépkocsisávokba? Meddig akarja szívatni az autósokat Karácsony Gergely?”

– tette fel a kérdést legújabb posztjában a fővárosi Fidesz. Emlékeztettek arra, hogy nyílt levélben üzent számos, a baloldalhoz köthető civil szervezet a főpolgármesternek, hogy a 3-as metró felújítása után se adja vissza a pótlóbuszoknak kialakított buszsávot az autósoknak, mert attól sokkal zöldebb lenne a főváros. Állításuk szerint a most lezárt sávok nem okoztak dugókat. A fővárosi Fidesz szerint ez nettó hazugság, hiszen elég csak bármelyik reggel vagy délután megnézni a helyszíneket: ember legyen a talpán, aki kibírja a kipufogófüstben! Például a Bajcsy-Zsilinszky úton a kígyózó autósor lépésben is alig tud araszolni. 

A fővárosi Fidesz posztjában úgy fogalmazott: 

Karácsony Gergelyről tudjuk, hogy képes egyeztetések és szakmai felmérések nélkül elfogadni a hangos kisebbség javaslatait, nehogy most is ezt tegye.

„Főpolgármester úr, vegye végre figyelembe, hogy Budapesten időnként gépkocsival közlekedő emberek is élnek, akik olykor-olykor közlekednének, és nem a felesleges dugóban töltenék az idejüket!” – hívta fel a figyelmet a fővárosi Fidesz.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató