2023. június 02. - Anita, Kármen
EUR : 370.55
USD : 346.73
Időjárás ikon27°16°

Hidvéghi Balázs: az EP elnökének háborúpárti kijelentései elfogadhatatlanok!

Hidvéghi Balázs közleményben reagált Roberta Metsola EP elnök nyilatkozatára, melyben felszólította az uniós tagállamokat, hogy küldjenek még több fegyvert Ukrajna támogatására, és komolyan vegyék fontolóra vadászgépek szállítását is.

Nem engedhetjük, hogy a brüsszeli politikusok felelőtlen kijelentései még jobban belesodorják Európát a fegyveres konfliktusba és világháború kitörése felé lökjék a világot – fogalmazott közleményében Hidvéghi Balázs. A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint az EP elnök tagállamoknak címzett felhívása a további fegyverszállításokról a háború eszkalációjához, további vérontáshoz, még több emberáldozathoz vezet. Mint fogalmazott: nem fegyverekre hanem azonnali tűzszünetre van szükség!

Magyarország továbbra is a béke pártján áll, és nem fogjuk megengedni a háborúpárti politikusoknak, hogy belerángassanak bennünket a háborúba. Ezért ellenállunk a brüsszeli nyomásnak, hogy megvédhessük a magyar emberek biztonságát. A Fidesz és a KDNP képviselői mindent megtesznek annak érdekében, hogy ebből a háborúból Magyarország kimaradjon!

– írta közleményében Hidvéghi Balázs.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató