2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Hadházy is kiakadt a DK-s Ráczné miatt

Facebookon üzent Gyurcsányéknak és az ellenzéknek a lódoktor.

„Ma letette a képviselői esküt az a politikus, aki az előválasztás idején előbb letagadta off-shore érdekeltségét, majd pert indított az őt lebuktató lap ellen. Elvesztette, ahogy egyébként az előválasztáson is veszített, ma mégis beüthetett az aranyozott falak közé. Pártja ugyanis úgy gondolta, a következetességnél és tisztességnél fontosabb a párthűség. Ez a Fidesz sajátja, csak nekik ott a propagandagépezet, hogy elhitessék az emberekkel, ez így jó…

Szándékosan nem vettem részt a mandátumot igazoló szavazáson, nem lett volna ildomos ugyanis nemet nyomni (egyszerűen nem szokás), igent pedig nem tudtam volna jó lelkiismerettel. Annyira súlyosnak gondolom azonban a helyzetet, hogy határozatlan ideig kénytelen vagyok mindenféle kapcsolatot megszakítani az érintett párt képviselőivel és tisztségviselőivel, pedig természetesen ott is jócskán vannak tisztességes és elkötelezett emberek.

Az off-shore lovag képviselővé emelése egyrészt semmibe veszi az én munkámat: hiába mutatom be, milyen korrupt ez a rendszer, ha jön az egyik ellenzéki párt és gyakorlatilag lenulláz mindent. Ezek után teljes joggal mondhatják a választók, hogy egyik kutya, másik eb. Semmibe veszi ez a párt az előválasztáson dolgozó sok ezer, lelkes aktivista munkáját is, amikor csak azért is egy vesztes jelöltnek adja a mandátumot. És végül: teljesen félreérti a helyzetet ez a párt, ha azt hiszi, a Fideszt másolva (jelen esetben a »mi kutyánk kölykét« tűzön-vízen át bevédeni) lehet eredményt elérni. Pont, hogy mindennek az ellentétét kellene csinálni, amit az állampárt tesz, e nélkül nincs előre, marad minden a régiben. Ráadásul a Fidesz csak azért teheti meg, amit tesz, mert a kezében van a teljes propagandagépezet. Ha egy ellenzéki párt szerint egy YouTube-csatorna helyettesíti, akkor nagyot fog csalódni.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató