2023. május 28. - Csanád, Emil
EUR : 372
USD : 346.63
Időjárás ikon24°14°

Orosz Anna Gyurcsány Ferenc gratulációjáról: Újra és újra görcsbe rándul a gyomrom

Orosz Anna, a Momentum országgyűlési képviselője is reagált arra, ahogyan Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke gratulált a párt újonnan esküt tett képviselőjének, Ráczné Földi Juditnak.

A momentumos közösségi oldalán kritizálta a látottakat. Mint fogalmazott, „újra és újra és egyszerre rándul görcsbe a gyomrom, és gondolkodom közben azon, hogy ez szimplán a nyers bunkóság megnyilvánulása vagy egy megrendezett jelenet”.

Az ellenzéki politikus arról is írt: „Szégyen, hogy ott tartunk, hogy egy politikus – történetesen Magyarország volt miniszterelnöke – azt gondolja, hogy ez így rendben van. Hogy oké egy női politikustársa testét tapogatni, kezét lefogni, nyakába, fülébe sugdosni. A másik nyilvánvaló akarata ellenére”.

Orosz Anna bejegyzésében arra is kitért, hogy ezeket a felvételeket többek között azok a nők is látják, akik egy bántalmazó kapcsolatból akarnak kiszállni.

A bántalmazott nőket, az egyenlőségben hívő felnövekvő generációt, a jóérzésű választókat veszi semmibe az, aki így viselkedik, ilyen példát mutat, aki ennyire nem képes az önreflexióra

– zárta bejegyzését a Momentum képviselője.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató