2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Újabb szexuális visszaélés történhetett egy hajdúsági általános iskolában

A Magyar Nemzet szerint egy nyolcadikos diák szülei bejelentést tettek arról, hogy gyermeküket az intézmény egyik pedagógusa elcsábította.

Nem a tizenöt éves szeretőjével dicsekvő pedagógiai asszisztens ügye az egyedüli iskolai szexuális visszaélés, ami a közelmúltban történt. Szülői bejelentés szerint egy hajdúsági általános iskola pedagógusa ugyancsak a saját diákjával létesített testi kapcsolatot.

Az illetékes tankerület beszámolója szerint a jelzést követően rendőrségi feljelentést tettek, a büntetőeljárás iratai pedig már az ügyészségnél vannak – írta meg szerdán a Magyar Nemzet.

A lap tájékoztatott róla, hogy a Püspökladányi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályán nyomozás van folyamatban, amelynek során egy személyt szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanújával hallgattak ki gyanúsítottként. Hozzátették továbbá: a gyanúsítottal szemben nem rendeltek el kényszerintézkedést, vagyis szabadlábon védekezik.

A laphoz eljutott informáicók alapján azt lehet tudni, hogy tavaly egy nyolcadikos diák szülei tettek bejelentést arról, hogy gyermeküket az intézmény egyik pedagógusa elcsábította, és több alkalommal a késő délutáni órákban kettesben találkozott vele. A szülők elmondása alapján a pedagógus testi kapcsolatba is lépett a gyermekkel.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató